Информационни технологии

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Информационни технологии - учебно помагало за 3. клас View larger

Информационни технологии - учебно помагало за 3. клас

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


Информационни технологии - учебно помагало за 3. клас

More details

Изкуства

12,00 лв.

  • Информационни технологии - учебно помагало за 3. клас

    Автори: Автори: Красимир Манев, Румяна Папанчева, Антон Моллов, Бисерка Йовчева, Коста Гъров, Нели Манева, Ангел Ангелов, Красимира димитрова, Красимир Харизанов
    Издателство:  Изкуства

     

        Учебно помагало с инсталационен диск на образователния софтуерен пакет ИТИ-3 за всеки ученик.
    Учебно помагало
    Помагалото е предназначено за ученика. В трети клас учениците получават знания за файловата система на операционната система Windows. Формират се умения за работа с файлове и папки, като се използват инструментите My Computer и My Documents. Към основните ядра, изучавани в първи и втори клас се добавя ядрото "Елетрконна комуникация". За формиране на заложените в учебната програма знания и умения, учениците работят с разнообразни софтуерни продукти, като Microsoft Office Word, Microsoft Office PowerPoint, Paint, Photo Story, Sound Recorder, Internet Explorer и GIF Animator.
    Софтуерен пакет ИТИ-3
    Софтуерният пакет ИТИ-3 включва два модула – система от упражнения за усвояване и затвърдяване на уменията за работа с изучаваните технологии, както и електронен учебник, съдържащ инструкции за решаване на поставените задачи и видео-демонстрации към тях.
    Система от упражнения. При инсталация на пакета, в папката My Documents се инсталира папка ITI-3, съдържаща всички упражнения в електронен вид, галерии от снимки, игри и други учебни ресурси за всяка от темите в учебното помагало. След запознаване с файловата организация на данните, учениците сами достъпват съответните файлове и сами стартират нужните им програми.
    Електронен учебник. След инсталация на пакета ИТИ-3, на работния плот се появява икона ITI-3. Чрез нея се стартира електронният учебник към учебното помагало по Информационни технологии за 3. клас. В него са включени подрбни указания, алгоритми и видео-демонстрации. Видео-демонстрациите могат да се разглеждат самостоятелно от ученика, както и да се използват от учителя за провеждане на общи беседи с класа и даване на насоки за решаване на поставените задачи.

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Информационни технологии - учебно помагало за 3. клас

    Информационни технологии - учебно помагало за 3. клас

    Информационни технологии - учебно помагало за 3. клас

    Напишете вашето мнение за книгата

    3 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане