Езотерика

Разгледани продукти

 • Ангелски числа

  Автор: Кайл ГрейГодина на издаване: 2021Брой страници: 240Корици: мекиРазмери: 13х20 см

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Ангелски числа View larger

Ангелски числа

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


9789546265111

Автор: Кайл Грей
Година на издаване: 2021
Брой страници: 240
Корици: меки
Размери: 13х20 см

More details

Аратрон

14,00 лв.

 • Какво е посланието и значението на 11:11 и други поредици от числа.

  Ангелите са истински! И всички ние получаваме знаци от небесните пратеници, стига само да ги забележим. Те ни говорят чрез формата на облаците, с пухкавите перца по пътя ни, с внезаъпното усещане за нещо предстоящо, което изпитваме дълбоко в себе си, както и чрез поредиците от числа, които съзираме. Когато сте изправени пред трудно преодолима дилема или ви е нужен отговор на някакъв въпрос, потърсете решението с помощта на ангелските послания, които се разкриват чрез числата.

  В тази книга Кайл Грей, който от малък общува с Божествения свят, представя отговорите, които той е получил от ангелите за числата от 0 до 999. Включени са и ангелските послания, които можете да получите чрез двойните и тройни цифри на дигиталния часовник, като 12:12 ири 5:55. Освен това може да използвате тази книга като оракул. Всеки път, когато имате нужда от напътствие или подкрепа, помолете ангелите да ви изпратят съобщение, после отворете книгата на произволна страница и прочетете посланието от пърата поредица числа, на която се спре погледът ви.

  Каквито и послания да получавате чрез числата, винаги помнете и вярвайте, че вашите ангели са готови да ви помогнат и подкрепят. Те са само на една молитва разстояние - и нито една молитва не остава без отговор.

  Преглед

  Няма клиентски мнения до този момент

  Напишете вашето мнение за книгата

  Ангелски числа

  Ангелски числа

  Автор: Кайл Грей
  Година на издаване: 2021
  Брой страници: 240
  Корици: меки
  Размери: 13х20 см

  Напишете вашето мнение за книгата

  30 други продукта в същата категория

  • 7 дневен срок за връщане
  • Подмяна през куриер
  • Плащане при доставка
  • Безплатна доставка над 50 лв.
  • 100% сигурно онлайн плащане