ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА

Разгледани продукти

  • Йога
    Йога

    Автор: Еманюел КарерПреводач: Росица ТашеваБрой страници: 320Година на издаване: 2023Корици: мекиЕзик: българскиТегло: 250 грамаРазмери: 13x20

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Йога View larger

Йога

С покупката на този продукт, можете да съберете до 2 точки за лоялност. Общо за количката Ви 2 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,40 лв..


9786190210412

Автор: Еманюел Карер
Преводач: Росица Ташева
Брой страници: 320
Година на издаване: 2023
Корици: меки
Език: български
Тегло: 250 грама
Размери: 13x20

More details

Colibri

20,00 лв.

  • Френският писател, сценарист и режисьор Еманюел Карер (р. 1957 г.) е автор на романи, документални произведения, есета, сценарии за киното и телевизията. Носител е на 16 литературни награди и е познат на българския читател с романите „Врагът”, „Царството”, „Истории, различни от моята” и „Лимонов” (2009-2017).

    Последната му творба, „Йога“, излиза през 2020 г. Това е книга за йога практиката и за депресията. За медитацията и за тероризма. За еротичната любов и за мигрантите. Неща, които като че ли нямат нищо общо помежду си. Които изглеждат съвършено разнородни. Но не са. И имат нещо общо помежду си. Всички те са част от пътя, изминат и изминаван от един френски интелектуалец и писател, изпълнен с огромното желание да постигне в живота си това, което нарича „покой и омая“. Еманюел Карер започва работата си по „Йога“ с намерението да напише „засмяна и изящна книжка“ за тази толкова известна духовна дисциплина, но в процеса на писането поема в други посоки, насочва се към други области на битието, за да създаде една забележителна автофикция, един безкрайно откровен разказ за ужаса и радостта от съществуването. Личният елемент присъства в много от произведенията на Еманюел Карер. В „Йога“ вглеждането в себе си взема превес в трудната игра между реалност и фикция.

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Йога

    Йога

    Автор: Еманюел Карер
    Преводач: Росица Ташева
    Брой страници: 320
    Година на издаване: 2023
    Корици: меки
    Език: български
    Тегло: 250 грама
    Размери: 13x20

    Напишете вашето мнение за книгата

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане