ПРИЛОЖНА ПСИХОЛОГИЯ

Разгледани продукти

  • От сила в сила
    От сила в сила

    Автор: Артър К. БруксПреводач: Румяна АвтанскаБрой страници: 224Година на издаване: 2023Корици: твърдиЕзик: българскиТегло: 396 грамаРазмери: 14x22

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New От сила в сила View larger

От сила в сила

С покупката на този продукт, можете да съберете до 2 точки за лоялност. Общо за количката Ви 2 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,40 лв..


9786190111641

Автор: Артър К. Брукс
Преводач: Румяна Автанска
Брой страници: 224
Година на издаване: 2023
Корици: твърди
Език: български
Тегло: 396 грама
Размери: 14x22

More details

Изток - Запад

22,00 лв.

  • Мнозина от нас смятат, че колкото сме по-успешни, толкова по-малка е вероятността да се поддадем на усещането за професионална и социална непълноценност, което често се появява с възрастта. Но истината е, че колкото по-големи са постиженията ни, толкова по-ясно забелязваме упадъка си и толкова повече страдаме, когато настъпи. Какво да направим, започвайки отсега, за да превърнем старините си във време на щастие, смисъл и да – успех?

    На върха на кариерата си петдесетгодишният професор от „Харвард“ Артър Брукс поема на седемгодишно пътешествие, за да разбере как да превърне разочарованието от намаляващите си способности във възможност за растеж. „От сила в сила“ е резултатът от това пътуване – една практична пътна карта, която да ви напътства до края на живота.

    Позовавайки се на социалните науки и философията, на теологията и източната мъдрост, както и на биографии на известни личности и интервюта с най-обикновени хора, Брукс ни показва, че истинският успех не зависи от възрастта. Премествайки фокуса си върху определени приоритети и навици, които всеки може да усвои, като: дълбока мъдрост, загърбване на външната показност, акцент върху връзките и духовното развитие– можем да се настроим така, че с напредването на възрастта да се чувстваме все по-удовлетворени и успешни. Достатъчно е да осъзнаем, че в различните етапи от живота си владеем различни сили.

    Открийте вашите.

    „С тази книга Артър Брукс помага на хората да откриват повече щастие, докато остаряват и се променят.“

    – Далай Лама

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    От сила в сила

    От сила в сила

    Автор: Артър К. Брукс
    Преводач: Румяна Автанска
    Брой страници: 224
    Година на издаване: 2023
    Корици: твърди
    Език: български
    Тегло: 396 грама
    Размери: 14x22

    Напишете вашето мнение за книгата

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане