За ДЕЦА И ЮНОШИ

Разгледани продукти

  • Празни усмивки
    Празни усмивки

    Автор: Катрин АрденПреводач: Диляна ГеоргиеваБрой страници: 216Година на издаване: 2022Корици: мекиЕзик: българскиТегло: 214 грамаРазмери: 13x20

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Празни усмивки View larger

Празни усмивки

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


9786191711420

Автор: Катрин Арден
Преводач: Диляна Георгиева
Брой страници: 216
Година на издаване: 2022
Корици: меки
Език: български
Тегло: 214 грама
Размери: 13x20

More details

Orange books

17,00 лв.

  • Изминали са три месеца, откакто Оли изчезна безследно, след като сключи дръзка сделка с усмихнатия мъж, за да спаси любимите си хора. Усмихнатият мъж обеща на Коко, Брайън и Фил, че ще имат възможност да я спасят. Но времето минава и те започват да се притесняват, че са били излъгани и никога вече няма да видят приятелката си. Изведнъж обаче се появява следа.

    Изчезналият по време на панаира Тим неочаквано изниква в Евънсбърг. Уплашеното момче не спира да обяснява за загадъчния мъж, който го отвлякъл, и как той се съгласил да го пусне, при условие че достави едно съобщение: Играйте, ако смеете.

    Речено – сторено! Усмихнатият мъж най-сетне е направил първата крачка. Сега е време на Коко, Брайън и Фил и те отлично знаят откъде да започнат – от пътуващия панаир, който идва в града.
    Междувременно Оли е затворена от другата страна на мъглата, където научава ужасяващите тайни за панаира на усмихнатия мъж и прави каквото може, за да помогне на приятелите си да я спасят. Брайън, Коко и Фил рискуват всичко, за да освободят Оли, но скоро си дават сметка, че тази игра е много по-опасна от предишните. Този път залогът е всичко или нищо.

    Летните нощи са кратки, а Оли, Коко, Брайън и Фил трябва да надвият усмихнатия мъж до изгрев-слънце или играта приключва за всички.

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Празни усмивки

    Празни усмивки

    Автор: Катрин Арден
    Преводач: Диляна Георгиева
    Брой страници: 216
    Година на издаване: 2022
    Корици: меки
    Език: български
    Тегло: 214 грама
    Размери: 13x20

    Напишете вашето мнение за книгата

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане