Тийн литература

Разгледани продукти

  • Мама
    Мама

    Автор:  Елен Делфорж; Кантен ГребанГодина на издаване: 2021Брой страници: 66Корици: твърдиРазмери: 24х32 см

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Мама View larger

Мама

С покупката на този продукт, можете да съберете до 3 точки за лоялност. Общо за количката Ви 3 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,60 лв..


9786197268102

Автор:  Елен Делфорж; Кантен Гребан
Година на издаване: 2021
Брой страници: 66
Корици: твърди
Размери: 24х32 см

More details

Дъбови листа

34,00 лв.

  • Мама“ е новата книга на Елен Делфорж с изумителните илюстрации на Кантен Гребан, която разказва за чудото на майчинството – не само в един специален ден, а всеки ден.

    Текстовете в произведението са в кратка форма и представляват изповед на една майка към своята рожба. Всяка част от историята е придружена от живописна илюстрация, която пренася читателя в лиричния свят на майчинството – с неговите радости, тревоги, болка и безмерна обич. В книгата ще откриете дълбоко трогателни послания, които ще помните дълго и ще искате да предадете на своите деца.

    Книгата „Мама“ е преведена на 21 езика, а в повечето страни първият тираж се изчерпва в рамките на няколко седмици. Луксозното издание с твърди корици и в голям формат е перфектният подарък за всяка майка, като дори не е нужен специален повод за подобен жест.

    Издателката Нуша Роянова споделя как е решила да издаде „Мама“ в България:

    Видях оригинала на книгата по време на Франкфуртския панаир на книгата миналата година. Бях на среща с колеги от белгийското издателство Mijade по повод на друго заглавие, но поемайки в ръце „Мама“, почувствах, че това не е обикновена книга, това е вълшебство! Още тогава знаех, че е изключителна и ще направя всичко възможно да стигне до читателите в България. Тук не е издавана подобна книга - тя е уникално съчетание от красота, стил и дълбок смисъл и съм убедена, че нашите читатели ще я оценят, така както това се случва в редица държави по света.

    ? ? ?

    Авторката на книгата Елен Делфорж е белгийка и артистичните ? способности вече пленяват почитателите на изкуството далеч извън пределите на собствената ? страна. Изучава литература в местен университет и започва кариерата си като училищен преподавател. Писането обаче е истинската ? сила, затова се пренасочва към журналистиката, а с книгата “Мама” сбъдва и мечтата си да бъде писателка. Има голямо семейство, пълна къща с деца и много ръкописи и пиеси, които тепърва ще видят бял свят.

    Кантен Гребан е роден през 1977 г. в Белгия. Завършва специалност Илюстрация от института Сейнт Люк в Брюксел. Стартира кариерата си като детски писател и илюстратор през 1999 г. Оттогава има издадени над 50 книги на френски, белгийски, немски и гръцки издателства с неговите илюстрации. През 2000 г. е отличен с престижната награда Saint Exupery за художествената си работа по книгата Les contes de l’Alphabet.

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Мама

    Мама

    Автор:  Елен Делфорж; Кантен Гребан
    Година на издаване: 2021
    Брой страници: 66
    Корици: твърди
    Размери: 24х32 см

    Напишете вашето мнение за книгата

    30 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане