НОВИ книги и продукти

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Най-древното пророчество - Магурата View larger

Най-древното пророчество - Магурата

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


9789647605459

Автор: Живко Гавраилов

Година на издаване: 2024 г.

Издание: меки корици 

More details

14,00 лв.

  • Докато изследвах богомилското движение в България, се натъкнах на рисунките в пещерата Магурата, които кореспондираха с останалите богомилски писмени и пиктографски свидетелства, оставени в богомилските писания и върху множеството каменни паметници в Босна и Херцеговина наречени „Стечки“. В това нямаше нищо чудно, понеже е всеизвестно, че България е родина на богомилските общиарии, така наречени сега общини. Това, което ме изненада повече беше, че заедно с изображенията на хора с вдигнати ръце в Магурата имаше изписани писмени знаци, които бяха съчетание от най-древната предпотопна – пиктографска писменост, заедно с еврейска писменост, както и сякаш не на място и време букви - предтеча на съвременната българска писменост наречена „Кирилица“.

    Не мога да скрия, че в началото дори не осъзнавах, че съм се захванал с най-древния научен труд по изучаване на човешкия геном!

    Но, най-голямата ми изненада бе това, че пред мен се разшифрова едно от най-поразяващите пророчества за бъдещето на нашата планета, което бе изписано в пълен синхрон с библейските пророчества и библейската хронология, а най-важното бе, че то говореше за нашето несигурно съвремие!

    Целта на тази книга е да запознае читателите с всички древни изображения от пещерата Магурата и да се опитаме заедно да достигнем до истинската причина за тяхното създаване, както и да се опитаме да разберем, къде е нашето място в пророчеството, касаещо нашето близко бъдеще.

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Най-древното пророчество - Магурата

    Най-древното пророчество - Магурата

    Автор: Живко Гавраилов

    Година на издаване: 2024 г.

    Издание: меки корици 

    Напишете вашето мнение за книгата

    30 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане