НОВИ книги и продукти

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New СВАЛЕТЕ ЗНАМЕНАТА С ПОЧИТ View larger

СВАЛЕТЕ ЗНАМЕНАТА С ПОЧИТ

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


9786197624182


Автор: Бойко Беленски
Брой страници: 309
Година на издаване: 2022
Корици: меки
Език: български
Размери: 145/210

More details

Atea Books

18,00 лв.

 • От автора на Цар Калоян, Съзидателят кан Омуртаг, Възмездието на Телериг, Прозренията на Раковски, Да каже нявга народът и Любовта на патриарха

  Кой е българският военачалник, който с качествата си поражда възхищение и преклонение у фелдмаршал Джордж Милн и генерал Ян Хамилтън, командващ английските войски при Галиполи през Първата световна война? Това е командирът на Девета пехотна Плевенска дивизия, героят от Дойран генерал-майор Владимир Вазов.

  На професионализма, всеотдайността и доблестта на тази историческа личност е посветена новата творба на Бойко Беленски Свалете знамената с почит. Произведението проследява живота на по-малкия брат на Иван Вазов, който винаги е седял в сянката на патриарха на българската литература и на своя първоучител – генерал Георги Вазов.

  Умело подбрани факти, разгърнато повествование, изящество на фразата и богатство на езика. Сюжетът завладява и ще обогати читателя с нови познания и преживявания.

  Бойко Беленски е доктор по история и автор на над 20 романа, свързани с нашето забележително минало. Той добавя още един бисер в литературната ни съкровищница. Докоснете се до силния дух и величието на подвига, за да се почувствате горди от своите предци.

  Още от Бойко Беленски:

  .

  Преглед

  Няма клиентски мнения до този момент

  Напишете вашето мнение за книгата

  СВАЛЕТЕ ЗНАМЕНАТА С ПОЧИТ

  СВАЛЕТЕ ЗНАМЕНАТА С ПОЧИТ


  Автор: Бойко Беленски
  Брой страници: 309
  Година на издаване: 2022
  Корици: меки
  Език: български
  Размери: 145/210

  Напишете вашето мнение за книгата

  30 други продукта в същата категория

  • 7 дневен срок за връщане
  • Подмяна през куриер
  • Плащане при доставка
  • Безплатна доставка над 50 лв.
  • 100% сигурно онлайн плащане