Крими

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Reduced price! Терминологичен справочник за почеркови експертизи View larger

Терминологичен справочник за почеркови експертизи

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


9786197280517

ТЕРМИНОЛОГИЧЕН СПРАВОЧНИК ЗА ПОЧЕРКОВИ ЕКСПЕРТИЗИ

Автор: ДЕТЕЛИНА ГЕОРГИЕВА

Година на издаване: 2017

Брой страници: 128

Формат: 11 см / 14 см

 

More details

Atea Books

10,80 лв.

-10%

12,00 лв.

 •   

     Настоящият справочник съдържа около 350 понятия и термини, свързани с почерковите изследвания, извършвани у нас. Предназначен е за специалисти в областта на документните изследвания от структурите на МВР и частните криминалистически лаборатории, за разследващите органи (разследващи полицаи, следователи и прокурори), съдии, адвокати, юрисконсулти, обучаеми (студенти от юридически факултети и такива от специалности по национална сигурност, за специализанти и магистри в областта на криминалистичните експертизи, курсанти и слушатели в Академията на МВР, обучаеми в НИК – МВР), както и за всички, които имат интереси в тази област.

     Всеки един от термините е преведен и на английски език. Така читателите могат допълнително да задълбочат познанията си по тематиката, из- ползвайки и чуждестранни публикации в интернет. Отделно – чрез допълнителен азбучен показалец, специфичните термини от английски са представени на български език.

   

  За автора:

  Детелина Георгиева е завършила две бакалавърски степени: Социална педагогика и Архивистика и документалистика в Софийския университет Св. Кл. Охридски, както и магистратура в Академията на МВР. След конкурс през 2012 г. е назначена в Научноизследователския институт по криминалистика към МВР като специалист в областта на почерковите изследвания, където понастоящем е старши експерт.
  Самостоятелно и в екип е изготвила над 100 почеркови експертизи. Многократно е била лектор в програми за експерти-криминалисти и магистрати. Участва в изготвянето на Ръководство по съдебно-почеркови експертизи, издадено през 2013 г. Има и други публикации по тематиката. Съвместно с медицински екипи участва и в изследвания на пациенти с цел установяване на настъпващи промени в почерка вследствие на различни видове заболявания.

  Преглед

  Няма клиентски мнения до този момент

  Напишете вашето мнение за книгата

  Терминологичен справочник за почеркови експертизи

  Терминологичен справочник за почеркови експертизи

  ТЕРМИНОЛОГИЧЕН СПРАВОЧНИК ЗА ПОЧЕРКОВИ ЕКСПЕРТИЗИ

  Автор: ДЕТЕЛИНА ГЕОРГИЕВА

  Година на издаване: 2017

  Брой страници: 128

  Формат: 11 см / 14 см

   

  Напишете вашето мнение за книгата

  22 други продукта в същата категория

  • 7 дневен срок за връщане
  • Подмяна през куриер
  • Плащане при доставка
  • Безплатна доставка над 50 лв.
  • 100% сигурно онлайн плащане