Категории

Разгледани продукти

  • Супер имунитет
    Супер имунитет

    Автор: Д-р Джоуел ФърмънБрой страници: 222Корици: мекиРазмери: 17х23 см

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Reduced price! Супер имунитет View larger

Супер имунитет

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


9786197080230

Автор: Д-р Джоуел Фърмън
Брой страници: 222
Корици: меки
Размери: 17х23 см

More details

Еуниката

18,00 лв.

-10%

20,00 лв.

  • Искали ли сте някога да имате супер сили? Да бъдете по-бърз, по-силен, по-здрав? Вече е възможно и то без да сте герой на комикс или олимпийска надежда. Супер имунитет е сила, достъпна за всеки от нас!

    Защо някои сред нас се разболяват по-често и какво ни прави податливи на заболявания? Обречени ли сме да боледуваме, когато нашите колеги и семейство се разболеят? Има ли тайна да останем здрави? Модерната медицина и науката за храненето, до които се докосваме в „Супер имунитет“ с помощта на д-р Джоуел Фърмън, вече ни дават отговори на тези въпроси и ни разкриват, че може да притежаваме имунна система, която да устои на настинките, грипа и дори рака. Изборът, който правим всеки ден как да живеем, с какво да се храним и как да се грижим за здравето си, може да бъде осъзнат и базиран на достиженията на науката и многобройни изследвания, които обхващат хиляди хора по света. Д-р Фърмън ни превежда умело през този нов и смел свят с решителността на учен, изследовател и откривател, но и с опита на семеен лекар с десетилетия практика и хиляди излекувани пациенти. За да направят това преживяване още по-неустоимо, в книгата са включени многобройни вкусни рецепти, разпределени в лесен за следване седмичен план. Изберете сега да развиете една супер способност - изберете супер имунитет, изберете здравето и щастието на живот без болести и лекарства!

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Супер имунитет

    Супер имунитет

    Автор: Д-р Джоуел Фърмън
    Брой страници: 222
    Корици: меки
    Размери: 17х23 см

    Напишете вашето мнение за книгата

    30 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане