Категории

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Reduced price! Време секънд хенд View larger

Време секънд хенд

С покупката на този продукт, можете да съберете до 2 точки за лоялност. Общо за количката Ви 2 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,40 лв..


9789545532054

Автор: Светлана Алексиевич
Брой страници: 544
Корици: меки
Размери: 15х22 см

More details

Парадокс

22,50 лв.

-10%

25,00 лв.

  • Както самата Алексиевич пише в сайта си, за свой писателски жанр е избрала гласовете човешки: на хората от улицата, зад стъклото на прозорците… Острата и откровено човешка лична позиция на писателката за случващото се в родината и и в Русия изобщо среща обществен отглас по-често в чужбина. А там, където е родена и отрасла, вече я хулят и официалната позиция на институции и критика не е изпълнена с любов.

    Във „Време секънд хенд: Краят на червения човек“ авторката е събрала записвани в продължение на години в края на миналия и началото на този век истории на стотици обикновени хора, преживели епохата на Съветския съюз.

    Светлана Алексиевич е родена през 1948 г. в украинския град Ивано-Франкивск, родителите й са белорусец и украинка. След края на военната служба на бащата семейството се мести в Беларус. Светлана учи в гимназията, после завършва журналистика в университета в Минск (1967-72 г.). Алексиевич работи като учител и журналист. Всеки от трудовете й е плод на мащабни проучвания – интервюта с между 500 и 700 души, преглед на хиляди документи, посещения на терен. Наричана е „археоложката на комунизма“.

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Време секънд хенд

    Време секънд хенд

    Автор: Светлана Алексиевич
    Брой страници: 544
    Корици: меки
    Размери: 15х22 см

    Напишете вашето мнение за книгата

    30 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане