Езотерика

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Осъзнат. Колелото на съзнаването View larger

Осъзнат. Колелото на съзнаването

С покупката на този продукт, можете да съберете до 2 точки за лоялност. Общо за количката Ви 2 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,40 лв..


9789544749125

Автор: д-р Даниъл Джей Сийгъл
Година на издаване: 2021
Брой страници: 344
Корици: меки
Размери: 16х22 см

More details

Кибеа

20,00 лв.

 • Теория и практика на живота в настоящето

  Трансформираща медитационна практика

  Тази книга на Даниъл Дж. Сийгъл, доктор по медицина, запознава читателите с неговата новаторска, научно обоснована практика за медитация.
  ОСЪЗНАТ предоставя практически инструкции за овладяване на Колелото на съзнаването, променящ живота инструмент за култивиране на повече фокусирано внимание, присъствие и омиротворение в ежедневния живот.
  Книгата предлага задълбочен поглед върху науката, която лежи в основата на ефективността на медитацията. Тя учи читателите как да използват силата на принципа Накъдето насочите вниманието си, в тази посока протича невронната енергия и невронната свързаност нараства. Сийгъл разкрива как разработването на практика на Колело на съзнаването за фокусиране на вниманието, за изграждане на отворено осъзнаване и култивиране на добронамереност може буквално да ви помогне да растете с по-здрав мозък и да намалите страха, безпокойството и стреса в живота си.
  Независимо дали не притежавате опит с рефлексивна практика, или сте опитен практикуващ, ОСЪЗНАТ е практически наръчник, който ще ви позволи да станете по-фокусирани и присъстващи, както и по-енергични и емоционално издръжливи на стрес и ежедневните предизвикателства, в които ни запокитва животът.
  Или като казва д-р Рудолф Танзи – професор по неврология в Харвардския университет и съавтор на книгата „Лечебният Аз“:
  „Дан Сийгъл ни предлага ценен подарък, който ще преобрази ума, живота и взаимоотношенията ви по най-прекрасния начин, използвайки лесна за научаване и революционна нова система за медитация – такава, която и начинаещите, и експертите ще оценят!“

  Преглед

  Няма клиентски мнения до този момент

  Напишете вашето мнение за книгата

  Осъзнат. Колелото на съзнаването

  Осъзнат. Колелото на съзнаването

  Автор: д-р Даниъл Джей Сийгъл
  Година на издаване: 2021
  Брой страници: 344
  Корици: меки
  Размери: 16х22 см

  Напишете вашето мнение за книгата

  30 други продукта в същата категория

  • 7 дневен срок за връщане
  • Подмяна през куриер
  • Плащане при доставка
  • Безплатна доставка над 50 лв.
  • 100% сигурно онлайн плащане