Atea Books

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Reduced price! SAS SURVIVAL 7 част: Как да предпазим децата от злополуки View larger

SURVIVAL 7 част: Как да предпазим децата от злополуки

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


9789548999533

SAS SURVIVAL 7 част: Как да предпазим децата от злополуки


Автор: доц. д-р Георги Петров
Година на издаване: 2014
Брой страници: 184
Корици: меки
Размери: 14х18 см

More details

Atea Books

13,50 лв.

-10%

15,00 лв.

 • Анотация:

  Практически съвети за родители, учители и деца. Пълно ръководство за оцеляване.

  Тази книга е посветена на децата – нашето най-ценно наследство, настояще и бъдеще! Тези крехки и любопитни създания често ни поднасят за решаване житейски казуси, изискващи значителни познания, отнасящи се до безопасността и последиците от детските игри, а така също и до предприемането на спешни мерки за подпомагането на попаднало в беда дете. Книгата ни дава възможност да се запознаем както с различни по своя характер и последици възможности дете да попадне в сложна житейска ситуация, при която да бъде застрашено неговото здраве или живот, а също така и с необходимите първоначални действия, които трябва да предприемем в резултат на злополуката. Разбира се, посочени са или по подразбиране могат да се установят онези действия – наши или на съответните компетентни органи, които биха предотвратили попадането на детето в застрашаваща личността му ситуация.

   

  За да можем бързо да реагираме при създала се около детето кризисна ситуация, в края на книгата са подбрани и указани адреси и телефони на институции, подпомагащи деца под някаква форма.

   

  За автора:

  Доц. д-р Георги Д. Петров е работил в системата на МВР като специалист по превенция на детската престъпност и закрила на децата. Преподавал е в Академията на МВР, а от 2003 г. е щатен преподавател в катедра „Теория на възпитанието” към Факултета по педагогика на СУ „Св. Климент Охридски”. Участвал е в изготвянето на Закона за закрила на детето, Наредбата за реда и условията за предоставяне на полицейска закрила на детето и други подзаконови актове, регламентиращи работата с деца като субект и обект на насилие. Отличен е с почетни значки на Министерството на отбраната като „Отличник на БНА” и на Министерството на вътрешните работи като „Отличник на МВР”. За постижения в областта на науката образованието и културата е удостоен с почетния знак „Неофит Рилски” на Министерството на образованието и науката. Автор е на няколко книги и множество статии.

  Преглед

  Няма клиентски мнения до този момент

  Напишете вашето мнение за книгата

  SURVIVAL 7 част: Как да предпазим децата от злополуки

  SURVIVAL 7 част: Как да предпазим децата от злополуки

  SAS SURVIVAL 7 част: Как да предпазим децата от злополуки


  Автор: доц. д-р Георги Петров
  Година на издаване: 2014
  Брой страници: 184
  Корици: меки
  Размери: 14х18 см

  Напишете вашето мнение за книгата

  30 други продукта в същата категория

  • 7 дневен срок за връщане
  • Подмяна през куриер
  • Плащане при доставка
  • Безплатна доставка над 50 лв.
  • 100% сигурно онлайн плащане