ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА

Разгледани продукти

 • Резервният
  Резервният

  Автор: Принц ХариПреводач: АбоБрой страници: 480Година на издаване: 2023Корици: мекиЕзик: българскиТегло: 774 грамаРазмери: 16x23

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Резервният View larger

Резервният

С покупката на този продукт, можете да съберете до 2 точки за лоялност. Общо за количката Ви 2 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,40 лв..


9789543208739

Автор: Принц Хари
Преводач: Або
Брой страници: 480
Година на издаване: 2023
Корици: меки
Език: български
Тегло: 774 грама
Размери: 16x23

More details

Рива

29,99 лв.

 • Една от най-смразяващите снимки на XX в. – две малки момчета, двама принцове, вървящи зад ковчега на майка си, а светът ги гледа с тъга… и ужас. По време на погребението на принцеса Даяна милиарди хора се чудят какво ли мислят и чувстват принц Хари и принц Уилям – и как ще се развие животът им от този момент нататък.

  Историята на Хари най-сетне е тук.

  Преди да загуби майка си, дванайсетгодишният принц е смятан за безгрижен – веселата Резерва на сериозния Наследник. Скръбта променя всичко. Трудно му е в училище, измъчват го гняв и самота. И понеже вини медиите за смъртта на майка си, му е непосилно да приеме живота под прожекторите.

  На двайсет и една постъпва в Британската армия. Дисциплината внася ред в живота му, а двете му мисии го превръщат в герой у дома. Но скоро губи себе си повече от всякога, страда от посттравматичен стрес и омаломощаващи панически пристъпи. И най-лошото – не съумява да намери истинска любов.

  Тогава среща Меган. Светът е пометен от приказния романс на двойката и ликува на фееричната им сватба. От самото начало обаче Хари и Меган са плячка на медиите, заливат ги вълни от оскърбление, расизъм и лъжи. Наблюдавайки мъките на съпругата си и заплахата за безопасността и психическото здраве на двама им, Хари не вижда друг начин да предотврати трагичното повтаряне на историята, освен да избяга от майчината си страна. От векове малцина са се осмелявали да напускат кралското семейство. Всъщност последният, който е опитал, е майка му…

  За първи път принц Хари разказва собствената си история и описва житейския си път с неподправена и решителна искреност. „Резервният“ е преломна книга, изпълнена с проницателност, откровение, самокритика и заслужена мъдрост за вечното надмощие на любовта над скръбта.

  Преглед

  Няма клиентски мнения до този момент

  Напишете вашето мнение за книгата

  Резервният

  Резервният

  Автор: Принц Хари
  Преводач: Або
  Брой страници: 480
  Година на издаване: 2023
  Корици: меки
  Език: български
  Тегло: 774 грама
  Размери: 16x23

  Напишете вашето мнение за книгата

  • 7 дневен срок за връщане
  • Подмяна през куриер
  • Плащане при доставка
  • Безплатна доставка над 50 лв.
  • 100% сигурно онлайн плащане