Крими

Разгледани продукти

  • АТОН

    Автор: Франческо Фратини Година на издаване: 2018 Брой страници: 272 Формат: 14,5 см / 21 см Книгата е с изчерпан тираж!

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New АТОН View larger

АТОН

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


9786197280401

Автор: Франческо Фратини

Година на издаване: 2018

Брой страници: 272

Формат: 14,5 см / 21 см

Книгата е с изчерпан тираж!

More details

18,00 лв.

  • АТОН

    Криминален роман

        Атон, Гърция, средновековни манастири, овощни градини и маслинови дървета…

        В контраст с дълбоката духовност и смирение, които заобикалят целия тайнствен полуостров, най-ужасното престъпление на века се подготвя пред очите на нищо неподозиращите монаси.

        Обладана от приказните сюжети на легендите, разказвани в детството ѝ, младата Изабел, току-що защитила магистратура по История и произход на Света гора, се впуска в авантюристично пътешествие из загадъчните селения на Атон.

        Комисар Филип Дорсел, воден от бащински инстинкт и безпогрешен нюх на следовател от Отдела по антитероризъм на френската полиция, тръгва по нейните дири, за да попадне във вихрен водовъртеж от напрегнати събития. Девственото място се превръща в арена на най-тъмните човешки страсти и на извечната битка между добро и зло.

        Дали ще успеят да осуетят заплахата от смъртоносния вирус, роден в суперсекретна лаборатория в едно от подземията на манастирите, и да попречат на един болен човешки мозък да завладее света с цената на хиляди невинни жертви?

        Романът „Атон“ е изключително динамична и интригуваща история с дъха на добре заплетените криминални истории, имащ силна отправна точка за завладяващо филмово развитие и със сериозна заявка за следващи срещи.

     

    За автора:

    Франческо Фратини е роден във Варезе (Италия) – град на границата с Швейцария, през 1966 г. Занимава се с фирмено консултиране, мениджмънт и административно управление.

    Живее и работи в България от 2009 г., като подпомага италианските предприемачи да инвестират в страната. Благодарение на усилията му, през тези години са се родили над 250 италиански фирми с успешна реализация у нас.

    Истинската му страст обаче винаги са били криминалните романи, шпионските филми и юридическите трилъри. Идолите му в литературата са Дан Браун и Патриша Хайсмит, а киното го пленява заради Ал Пачино и Жан Рено.

    Приятелите на италианеца Франческо Фратини често се шегуват, че е българин извън прикритие. Заради избора му да живее, да работи, да мечтае и да обича България. И заради неспирното му увлечение към загадъчното, което тук е в изобилие.

    Атон. Представяне!

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    АТОН

    АТОН

    Автор: Франческо Фратини

    Година на издаване: 2018

    Брой страници: 272

    Формат: 14,5 см / 21 см

    Книгата е с изчерпан тираж!

    Напишете вашето мнение за книгата

    22 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане