Категории

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New КРИМИНАЛИСТИТЕ 2 КНИГИ, 2 КРИМИ ЗАГАДКИ + УРЕД View larger

КРИМИНАЛИСТИТЕ 2 КНИГИ, 2 КРИМИ ЗАГАДКИ + УРЕД

С покупката на този продукт, можете да съберете до 3 точки за лоялност. Общо за количката Ви 3 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,60 лв..


КРИМИНАЛИСТИТЕ 2 КНИГИ, 2 КРИМИ ЗАГАДКИ + УРЕД

ИГРИ ЗА УМА

Автор: Людмил Георгиев
Общ брой страници: 342

Включва уред 6 в 1: 

- Свирка с връзка за носене на врата

- Компас;

- Термометър

- Огледало;

- Лупа

- Свирка; Непромокаема кутийка

- LED фенерче;

More details

Atea Books

  • КРИМИНАЛИСТИТЕ 2 КНИГИ, 2 КРИМИ ЗАГАДКИ + УРЕД с 6 функции

    Присъединете се към КРИМИНАЛИСТИТЕ!

    Никой друг не може да разкрие заплетените престъпления толкова бързо, колкото КРИМИНАЛИСТИТЕ и... вие! Станете част от техния екип и решете случаите професионално! Всяко разследване съчетава подреждането на логически пъзели с обичайни и нестандартни методи.

    .. На междуселски път лежи мъртвец. Без документи за самоличност. Тъмно е, няма очевидци, нито пътни видеокамери. Убийство, транспортно произшествие или инфаркт е причината за смъртта? А дали един скъп „Мерцедес“ се е подпалил сам и защо собственикът му се издирва дори и от Интерпол?

    Вие и екипът на КРИМИНАЛИСТИТЕтрябва да установите какво, къде, как и защо се е случило! И да докажете КОЙ го е извършил! Необходимо е да бъдете наблюдателни, последователни и да вземате правилни решения! Защото един известен адвокат, а и пресата, непрекъснато ще ви преценяват! И не разчитайте на заподозрените! Те не са длъжни да ви дават обяснения и са „невинни до доказване на противното“! А свидетелите може да забравят, да сгрешат или да ви излъжат! Но не и следите и доказателствата, ако знаете къде да ги откриете и как да ги използвате! Затова на основа на тях, на събраната информация и на логическото си мислене, изградете вашите версии за случая! За да стигнете обаче до края и да установите обективната истина, е важно да намерите правилните решения на 36 практически задачи и въпроси. Отговорите им са в приложението на книгата и при желание всеки от вас може да се самооцени.

    Двете книги са създадени въз основа на реални случаи, в нестандартния жанр КУЕСТ-КРИМИНАЛЕ. Предназначени са за любителите на криминалистиката и за тези, които обичат да анализират и да разплитат сложни загадки като използват следи, факти, наблюдателност, знания и интуиция.

    Затова те са и своеобразна ИГРА ЗА УМА.

    Книгите включва:

    - Основна книга

    - Резултати от разследването

    - Уред 6 в 1 /за оцеляване и приложение в книгата/:

    /Материал: Пластмаса/
    •      Връзка за носене на врата
    •      Компас
    •      Термометър
    •      Огледало
    •      Лупа
    •      Свирка
    •      LED фенерче

    Свирка която може да помогне при оцеляване в критични ситуации. Този продукт съчетава в себе си 6 жизненоважни прибора, които в екстремни ситуации биха могли да Ви спасят живота или да помогнат при разследване. Компас, лупа, термометър, LED фенерче, свирка, огледало. Това са неща, които много хора подценяват, но не са никак маловажни. Компасът ще Ви помогне да се ориентирате да посоката. С огледалото можете да сигнализирате на стотици километри за своето местонахождение, с лупата можете също да запалите огън като използвате слънчевата светлина. С LED фенерчето ще имате светлина и през нощта. Сама по себе си, тази свирка е цял един комплект за оцеляване, но невиждано компактен.

    Уред 6 в 1УРЕД 6 В 1Уред 6 в 1

    КРИМИНАЛИСТИТЕ - КНИГА 2

    КРИМИ ЗАГАДКА 2 - ИГРА ЗА УМА

    Подреди  "пъзела"... Разкрий престъплението!

    Крадци, наркодилъри, измамници, убийци... Е, време е да се присъедините към КРИМИНАЛИСТИТЕ!

    Станете отново част от техния екип и решете крими загадките професионално! Всяко разследване съчетава решаването на логически пъзели с обичайни методи за разкриване на престъпление и използване на новостите в криминалистиката и съдебната медицина.

    ... Дежурният лекар Попиванов и полицаят Вълков са с тежки травми, причинени от буйстващ гол мъж. След доста други нанесени щети той успява да се изплъзне от ченгетата. Агресивен и с неестествена физическа сила, неизвестният е опасен както за околните, така и за себе си...

     Вие и екипът на КРИМИНАЛИСТИТЕ трябва да установите какво, къде, как и защо се е случило!  Да бъдете наблюдателни и последователни! Да издирите своевременно беглеца и ако ви стиска – да го задържите! А един криминален репортер непрекъснато ще диша във врата ви!

     Книгата е и своеобразна игра за ума. Предназначена е за почитателите на криминалистиката, които обичат да анализират и да разплитат сложни загадки на основата на следи, факти, наблюдателност, знания и интуиция. Поредният случай с множество записки и действия на екипа включва 32 тестови въпроса и приложение РЕЗУЛТАТИ ОТ РАЗСЛЕДВАНЕТО с правилните отговори. Имате възможност да се самооцените и тествате.

     Използвайте лупа, за да откриете мотото на КРИМИНАЛИСТИТЕ на една от кориците! Както и да идентифицирате откритите от тях следи от ръце и крака! Имайте предвид, че те са на реални престъпници! Изградете вашите версии за случая чрез намерените следи, събраната информация и логическото си мислене!

    ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕО ТРЕЙЛЪР ЗА КНИГИТЕ ТУК >>

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    КРИМИНАЛИСТИТЕ 2 КНИГИ, 2 КРИМИ ЗАГАДКИ + УРЕД

    КРИМИНАЛИСТИТЕ 2 КНИГИ, 2 КРИМИ ЗАГАДКИ + УРЕД

    КРИМИНАЛИСТИТЕ 2 КНИГИ, 2 КРИМИ ЗАГАДКИ + УРЕД

    ИГРИ ЗА УМА

    Автор: Людмил Георгиев
    Общ брой страници: 342

    Включва уред 6 в 1: 

    - Свирка с връзка за носене на врата

    - Компас;

    - Термометър

    - Огледало;

    - Лупа

    - Свирка; Непромокаема кутийка

    - LED фенерче;

    Напишете вашето мнение за книгата

    30 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане