Категории

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Reduced price! Вашето ТЯЛО никога не лъже + Вашата КРЪВ никога не лъже View larger

Вашето ТЯЛО никога не лъже + Вашата КРЪВ никога не лъже

С покупката на този продукт, можете да съберете до 3 точки за лоялност. Общо за количката Ви 3 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,60 лв..


Вашето тяло никога не лъже - пълно ръководство по източна диагностика

Автор: Мичио Куши
Брой страници: 208

Вашата кръв никога не лъже

Автор: Джеймс Б. Лавал /фармацевт и лекар натуропат/
Брой страници: 428

More details

37,00 лв.

42,00 лв.

-5,00 лв.

  • Вашето тяло никога не лъже - пълно ръководство по източна диагностика

    Използване на:

    Допир, зрение и натиск за откриване на често срещани здравни проблеми.

    Твърде често традиционната медицина не успява да открие някое заболяване – особено в зародиша му, когато най-лесно може да бъде излекувано. Източната диагностика обаче – древна холистична система от знания, често е в състояние да открие физически проблеми, преди дори да са възникнали. "Вашето тяло никога не лъже" ще ви помогне да разберете и да използвате този естествен и щадящ подход за възстановяване на доброто здраве.

    В началото на книгата са обяснени принципите на източната медицина. След това е показано как могат да се открият здравните проблеми чрез обикновен оглед на устата, устните и зъбите, очите, носа, бузите и ушите, челото, косата, ръцете, краката и кожата. Прегледните схеми и диаграми ще ви помогнат лесно да разпознаете признаците на дадена болест, така че незабавно да вземете необходимите мерки за постигане на баланс и възстановяване на благосъстоянието. Западната медицинска практика често се фокусира върху специфичното заболяване и пренебрегва взаимовръзките в човешкото тяло. "Вашето тяло никога не лъже" e цялостно ръководство по източна диагностика – едновременно вековен и революционен начин за идентифициране и предотвратяване на болести, ориентиран към постигането на здраве и хармония.

    За автора:

    Мичио Куши е най-видният представител на макробиотиката в света. Започва да я изучава преди повече от петдесет години при основателя на движението Жорж Осава. Той създава престижния институт „Куши” в Масачузетс. Изнася лекции по целия свят и е написал над двадесет книги на тема здраве, хранене и макробиотичен стил на живот. Като консултант по макробиотика Куши е помогнал на хиляди хора да подобрят значително своето физическо, душевно и духовно здраве. 

    Вашата кръв никога не лъже

    -   Какво разкрива анализът на кръвта за здравето ни и как да се възползваме от него

    -   Как да тълкуваме кръвните тестове за здраве и дълголетие

    -   Какви са причините, симптомите и методите за лечение при нарушени референтни граници

    Като повечето хора и вие сигурно разчитате на своя лекар да разтълкува резултатите от кръвните ви тестове, които съдържат богата информация за вашето здраве. Кръвният тест може да покаже дали бъбреците и черният ви дроб функционират добре, да определи потенциалния риск от сърдечни заболявания и диабет, да очертае химическия профил на кръвта ви, да оцени силата на имунната ви система и да разкрие редица други важни факти за състоянието на здравето. Въпреки това, повечето от нас не могат да дешифрират тези резултати сами, нито да формулират правилните въпроси, които да зададат на специалиста – поне така беше досега.

    Във  "Вашата кръв никога не лъже" д-р Джеймс Лавал разбулва мистерията около резултатите от кръвните тестове. На прост език обяснява цялата информация, съдържаща се в типичния лабораторен доклад: медицинската терминология, цифрите, процентите и лабораторния жаргон, и я прави достъпна. Това означава, че когато получите резултатите от изследването, ще бъдете в състояние да разберете значението на всеки измерен биологичен маркер. За да ви помогне да контролирате здравето си, д-р Лавал препоръчва също най-надеждния стандарт и допълваща терапия за справяне с всяка обезпокоителна находка. Из цялата книга се срещат обяснения на лабораторните стойности, които не се съдържат в обичайните доклади, но които рисуват по-пълна картина на настоящото ви физиологично състояние. Кръвният тест може да разкрие толкова много за вашето здраве и тази книга дава информацията, от която се нуждаете, за да разчетете резултатите и да поемете в ръце юздите на живота си.

     

    "Вашата кръв никога не лъже":

    -        изброява основните кръвни тестове и други важни анализи по избор;

    -        обяснява обичайните причини, симптоми и потенциални усложнения при стойности, отклоняващи се от норматa;

    -        превежда през типичния кръвен тест – от началото до края;

    -        предоставя актуална информация за бича на съвремието – сърдечните заболявания и диабетът;

    -        предлага традиционни и билкови терапии за балансиране на кръвните стойности;

    -        предлага подбор от качествени добавки, които способстват за оптимално хранене и здраве;

    -        разкрива защо пациентите трябва да подлагат на съмнение дори нормалните резултати от кръвните си изследвания;

    За автора: 

    Джеймс Б. Лавал е национално признат клиничен фармацевт, автор на научни трудове и лицензиран нутрициолог. Основател е на Института по метаболитен синдром Лавал  – интердисциплинарна клиника, и на консултантската фирма Интегративни здравни ресурси. През 2011 г. е удостоен с наградата на Асоциацията за природни продукти за отлични постижения в интегративната медицина.

    Д-р Лавал е автор на повече от 18 книги, сред които  Да разбиеш метаболитния код и Умна медицина за по-добър живот и на редица задълбочени реферати за ограбването на организма от хранителни вещества  вследствие прекомерната употреба на лекарства; за билките и витамините. Повече от 14 години е лектор във Фармацевтичния колеж на Синсинати, а в момента е хоноруван преподавател по метаболитна медицина в Медицинския университет на Южна Флорида.

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Вашето ТЯЛО никога не лъже + Вашата КРЪВ никога не лъже

    Вашето ТЯЛО никога не лъже + Вашата КРЪВ никога не лъже

    Вашето тяло никога не лъже - пълно ръководство по източна диагностика

    Автор: Мичио Куши
    Брой страници: 208

    Вашата кръв никога не лъже

    Автор: Джеймс Б. Лавал /фармацевт и лекар натуропат/
    Брой страници: 428

    Напишете вашето мнение за книгата

    30 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане