Категории

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New В безопасност View larger

В безопасност

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


9789547694767

Автор: Карън Кливланд
Брой страници: 328
Корици: меки

More details

ОБСИДИАН

17,00 лв.

  • Специален агент Стефани Мадокс е шеф на отдел „Вътрешни разследвания” във ФБР и е безкомпромисна към злоупотребата с власт сред служителите на Бюрото.  Издигнала се е до този пост след повече от десет години рисковани операции в борба с корупцията. И с цената на лични жертви. Тя е самотна майка и макар да е пропуснала много родителски срещи, детски празненства и мачове заради работата си, е готова на всичко за седемнайсетгодишния Закари. Той става все по-затворен и отчужден, но Стефани отдава това на трудната тийнейджърска възраст. Когато обаче намира в стаята му зареден пистолет, светът й се разклаща. И още преди да се опомни от шока, неин колега от звеното за борба с тероризма  я уведомява, че подозират Закари в принадлежност към анархистка групировка. 

    Стефани вярва, че синът ѝ е невинна жертва на атака срещу нея, както твърди той, и започва собствено разследване въпреки забраната на ФБР. Дали един безскрупулен сенатор, когото тя ненавижда, има пръст в тази инсценировка? Или ѝ отмъщава някой, когото е пратила в затвора? Но ако Закари наистина е замесен в опасен и смъртоносен заговор, тя трябва да направи избор: да спаси сина си или да защити страната си.

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    В безопасност

    В безопасност

    Автор: Карън Кливланд
    Брой страници: 328
    Корици: меки

    Напишете вашето мнение за книгата

    30 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане