Знание и наука

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Практическо ръководство по логоритмична терапия View larger

Практическо ръководство по логоритмична терапия

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


9789540752419

Автор: Цветанка Ценова
Година на издаване: 2021
Брой страници: 2194
Корици: меки
Размери: 16х23 см

More details

УИ "Св. Климент-Охридски"

14,00 лв.

  • „Практическо ръководство по логоритмична терапия“ е девета поред книга на проф. Цветанка Ценова – преподавател в СУ „Св. Климент Охридски“, специалист с дългогодишен опит в областта на логопедията. В нея заинтересованите читатели ще намерят комплексна система от разнообразни методи и прийоми със занимателен характер, влияеща позитивно върху речевата, когнитивната, двигателната, емоционално-волевата сфера. В холистичен вид те допринасят за преодоляване на широка гама нарушения с психомоторен произход. Прилагането им води не само до терапевтичен, но и до укрепващ и възпитателен ефект при здрави индивиди от различни възрастови групи.

    Книгата представлява интерес за всички парамедицински и педагогически специалисти, работещи с деца, подрастващи и възрастни с увреждания – за логопеди, психолози, ерготерапевти, кинезитерапевти, специални педагози, а също и за музикални педагози и учители в областта на предучилищното възпитание, където логоритмиката има превантивно и общоразвиващо приложение.

    Това е ръководство за практици, работещи в различни сфери – педагогическа, медицинска, социални грижи, съставено в две части: малка теоретична част, осветляваща нарушенията, към чието преодоляване е насочена логоритмичната терапия; широка част, ориентирана към практиката, в която в пряко приложим вид са представени многобройни процедури с прилежащия към тях стимулен материал – двигателни упражнения, игри, картини, текстове, стихове и пр. Форматът и съдържанието на книгата позволяват тя да се ползва и като учебно пособие от студенти по гореизброените специалности, както и от родители, желаещи със собствени усилия да допринесат за психомоторното развитие на своите деца.

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Практическо ръководство по логоритмична терапия

    Практическо ръководство по логоритмична терапия

    Автор: Цветанка Ценова
    Година на издаване: 2021
    Брой страници: 2194
    Корици: меки
    Размери: 16х23 см

    Напишете вашето мнение за книгата

    30 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане