Психология

Разгледани продукти

  • Без страх
    Без страх

    Без страх Автор: Бренда ШошанаГодина на издаване: 2010Брой страници: 285Корици: мекиРазмери: 13х20 см  Продуктът не е наличен!!!

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Без страх View larger

Без страх

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


9789547692534

Без страх

Автор: Бренда Шошана
Година на издаване: 2010
Брой страници: 285
Корици: меки
Размери: 13х20 см

 Продуктът не е наличен!!!

More details

ОБСИДИАН

  • Без страх

     

    Докоснете се до седемте принципа, които ще доведат до спокойствие духа ви.

    Често се твърди, че човек изпитва само две истински емоции: любов и страх. Изглежда парадоксално, но някои хора се боят от любовта, докато страхът ги кара да се чувстват в безопасност. Много от нас разчитат на страха и смятат, че той ни пази. Хващайки се за страха си, ние се чувстваме едва ли не по-добре. Същевременно ни се казва, че е опасно да се доверяваме, че любовта отслабва защитните ни сили. Ето как действа страхът: предизвиква объркване. Страхът се храни с лъжи. Той отслабва имунната ни система, разрушава присъщото ни чувство на увереност и вътрешен комфорт, изкарва ни от релсите, превръща ни в лесна плячка на онези, които целят да ни контролират по различни начини.
    Страхът, който носим в себе си, е нашият истински враг – терорист номер едно, който парализира действията ни, разбива мечтите ни, прави ни зависими от лекарства, остарели норми и обсебващи връзки. Трябва да разберем какво представлява той, как и защо възниква и как можем да го надвием. Защото страхът е малодушен тиранин: достатъчно е да се обърнем с лице към него, и той подвива опашка. Но за да го преодолеем, е нужна практика. Едно е да осмислим с разума си какво ни вреди, съвсем друго – да знаем как да се отървем от страха в живота си. Тази книга ще ви покаже как. Не е никак трудно!
    Бренда Шошана

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Без страх

    Без страх

    Без страх

    Автор: Бренда Шошана
    Година на издаване: 2010
    Брой страници: 285
    Корици: меки
    Размери: 13х20 см

     Продуктът не е наличен!!!

    Напишете вашето мнение за книгата

    30 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане