НОВИ книги и продукти

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New ИЗНУРЕНИ ОТ СЛЪНЦЕТО. ДЕМОКРАТИЧЕН РОМАН View larger

ИЗНУРЕНИ ОТ СЛЪНЦЕТО. ДЕМОКРАТИЧЕН РОМАН

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


9786197624175

Автор: Павлин Павлов
Брой страници: 132
Година на издаване: 2022
Корици: меки
Език: български
Тегло: 161 грама
Размери: 14x20

More details

Atea Books

10,00 лв.

 • Един млад и честен човек, влязъл с чисти намерения в полицейските служби, е намесен в тривиална случка със сексуално посегателство върху две момичета.
  Решен да потърси справедливост и наказание за злосторниците, прохождащият полицай е оплетен в коварната и престъпна мрежа на "дълбоката" държава.
  Става физически потърпевш на политически и мафиотски обвързаности на силните на деня, детерминира с личната си съдба и проявите на други честни хора, влезли в калта на задушаващото в България тресавище на обреченост и принуда.

  С творчеството си Павлин Павлов се харесва на немалко читатели, а други го отминават с мълчание, ако не и с неприязън. Перото на автора безжалостно къса властовата мантия на силните на деня и пробива мафиотския хастар на душата им. Професионално подкован в битието си на дългогодишен служител на специалните служби и „тихия фронт”, aвторът удобно се разполага в атмосферата, която познава почти до съвършенство и остава верен на офицерската чест, а поривите към моралното съживяване на човека му дават импулс да повярва и в онова: „Думите отлитат, написаното остава”. Павлин Павлов със сигурност се опира в книгите си на истински случки. Това е заслугата на писателя-доверител, който носи фенер из мрачни подземия и ги осветява за окото на сведущи и несведущи. Такава е фабулата и на новия „демократичен” роман на автора.

  Преглед

  Няма клиентски мнения до този момент

  Напишете вашето мнение за книгата

  ИЗНУРЕНИ ОТ СЛЪНЦЕТО. ДЕМОКРАТИЧЕН РОМАН

  ИЗНУРЕНИ ОТ СЛЪНЦЕТО. ДЕМОКРАТИЧЕН РОМАН

  Автор: Павлин Павлов
  Брой страници: 132
  Година на издаване: 2022
  Корици: меки
  Език: български
  Тегло: 161 грама
  Размери: 14x20

  Напишете вашето мнение за книгата

  30 други продукта в същата категория

  • 7 дневен срок за връщане
  • Подмяна през куриер
  • Плащане при доставка
  • Безплатна доставка над 50 лв.
  • 100% сигурно онлайн плащане