НОВИ книги и продукти

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New ТИ СИ ШАМПИОН.КАК ДА ИЗВАДИШ НАЙ-ДОБРОТО ОТ СЕБЕ СИ View larger

ТИ СИ ШАМПИОН.КАК ДА ИЗВАДИШ НАЙ-ДОБРОТО ОТ СЕБЕ СИ

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


9786199169759


Автор: Маркъс Рашфорд
Брой страници: 224
Година на издаване: 2021
Корици: меки
Език: български
Размери: 153х222

More details

19,95 лв.

  • Маркъс Рашфорд е известен в цял свят със своите умения както на футболното игрище, така и извън него – но преди да бъде футболист на Манчестър Юнайтед и Англия и много преди да започне вдъхновяващата си кампания за ограничаване на бедността сред децата, той е просто едно дете от Уитъншоу, Южен Манчестър.Сега един от най-обичаните футболисти иска да ти покаже как да постигнеш мечтите си, чрез това позитивно и вдъхновяващо ръководство за живота.

    Написана в съавторство с журналиста Карл Анка, „Ти си шампион" е пълна с истории от живота на Маркъс и брилянтни съвети от психолога Кейти Уоринър. Тази книга ще те научи как да бъдеш

    най-добрият, който можеш да бъдеш, как да излезеш от зоната си на комфорт, за да започнеш да преследваш мечтите си, как да изградиш отбор, който да те подкрепя, как да престанеш да се сравняваш с другите и започнеш да се конкурираш единствено със себе си. Предговорът към българското издание е на Димитър Бербатов.

     

    "Ти си шампион" е много повече от обикновена книга за самоусъвършенстване. Тя е книга с мисия – да помогне на хиляди деца от социално-слаби семейства, да открият и следват своя път в живота.

    "Няма как да знаеш какво можеш да постигнеш, преди да си опитал. Трябва да имаш големи мечти и да се научиш да работиш за тяхното осъществяване. Постигнах много досега, но то не дойде даром. Големите неща не се случват за една нощ. И не са плод на магия..."

                                                                                                                                      Маркъс Рашфорд

     Преди да стане футболист на Манчестър Юнайтед и английския национален отбор, и много преди да започне вдъхновяващата си кампания срещу бедността, Маркс Рашфорд е просто обикновено дете от Уитъншоу, Южен Манчестер. Сега Маркъс иска да ти разкаже как да осъществиш мечтите си, чрез това позитивно и вдъхновяващо четиво.

    Пълна с истории от живота на Маркъс и брилянтни съвети от психолога Кейти Уоринър, тази книга ще ти помогне да:

    - изградиш увереност

    - мечтавеш

    - използваш гласа си

    - тренираш като шампион

    - бъдеш гъвкав

    - не се отказваш

    - да си верен на себе си.

     

    ЗА АВТОРА

    Маркъс Рашфорд MBE е емблематичният номер 10 на „Манчестър Юнайтед" и английския национален отбор. По време на локдауна, наложен поради пандемията от ковид-19, Маркъс се свързва с благотворителната организация FareShare, за да подпомогнат на децата в Обединеното кралство, лишени от безплатна училищна храна на стойност 20 милиона лири. През октомври 2020 г. той беше удостоен с титлата MBE (Орден на Британската империя) при честването на рождения ден на кралицата.

     

    РЕЦЕНЗИЯ ОТ ДИМИТЪР БЕРБАТОВ

    Надявам се и препоръчвам повече хора, и особено деца, да прочетат тази книга. Защото тя е чудесен начин да разберат какво е да тръгнеш по стъпките на Маркъс, да бъдат вдъхновени от успеха му на футболист и човек, и самите те да станат вдъхновители някой ден. Защото дори максималната реализация в професията не е пълен успех, ако не дадеш нещо обратно към общността, в която си израсъл, и не помогнеш на страната си. Да водиш с личен пример – това е най-трудният мач. А Рашфорд го играе впечатляващо добре.

     

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    ТИ СИ ШАМПИОН.КАК ДА ИЗВАДИШ НАЙ-ДОБРОТО ОТ СЕБЕ СИ

    ТИ СИ ШАМПИОН.КАК ДА ИЗВАДИШ НАЙ-ДОБРОТО ОТ СЕБЕ СИ


    Автор: Маркъс Рашфорд
    Брой страници: 224
    Година на издаване: 2021
    Корици: меки
    Език: български
    Размери: 153х222

    Напишете вашето мнение за книгата

    30 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане