НОВИ книги и продукти

Разгледани продукти

 • Идиотът в мен + Каръкът в мен
  Идиотът в мен + Каръкът в мен

  Идиотът в мен + Каръкът в мен Автор: Радослав Младенов Брой страници: Общо 550 стр. Корици: меки/ със сатенен ламинат Размери: 14х20 см Внимание, промоцията...

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Идиотът в мен + Каръкът в мен View larger

Идиотът в мен + Каръкът в мен

С покупката на този продукт, можете да съберете до 2 точки за лоялност. Общо за количката Ви 2 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,40 лв..


Идиотът в мен + Каръкът в мен

Автор: Радослав Младенов

Брой страници: Общо 550 стр.

Корици: меки/ със сатенен ламинат

Размери: 14х20 см

Внимание, промоцията важи само за 50 комплекта!

More details

27,90 лв.

 • Каръкът в мен

  Добре дошли във веселия свят на Радо Младенов!

  Искате ли да се посмеете от сърце, готови ли сте за увлекателно приключение с находчивите герои на настоящата книга и забавните истории в нея? Ако отговорът е „да”, обърнете гръб на уморителното си ежедневие и се пригответе за много усмивки, защото романът е щедър на комични ситуации, неочаквани обрати и добронамерен хумор, а авторът се е постарал хубавото настроение да не Ви напуска.

     „Каръкът в мен” е шеговито пътешествие из мислите на обикновения човек, преследващ красивите моменти от живота и необременен от глупостта на задъханото ни време!

   Смели сме се и пак ще се смеем!

     Радослав Младенов е от новото поколение български сатирици. Популярен е с книгите си „Идиотът в мен”, „Шаш и паника” и пиесата „Разкош от мизерия”, играна на сцената на Народния театър. Привърженик на галантния и непринуден хумор!

  „Като видя усмихнати хора и ми идва ищах да пиша! Сравнявали са ме с кого ли не, но въпреки тези асоциации, аз разсмивам хората по моя си начин!”

  — Радослав Младенов , БНТ, 2020 г.

  Идиотът в мен

  Добронамерена ирония на днешната действителност, на човешките амбиции, претенции и глупост. Романът задължително ще Ви разсмее, а каскадата от комични откровения, сменящи се с бясно темпо, ще Ви накара да четете все повече, и повече! Текстът е лек и остроумен, написан на език, с който ежедневно общуваме.
  „Идиотът в мен” е книга за многообразието на делниците ни, погледнати откъм забавната им страна, а смехът в нея ще Ви впечатли повече и от неочаквания финал.

  Радослав Младенов не за първи път весели своите читатели, а сатиричните му книги и пиеси традиционно се радват на признание от ценителите на тънкия хумор. Самородният му стил, с който разсмива аудиторията, с всеки следващ текст е все по-настъпателен и заразителен. „Идиотът в мен” е юбилеен роман, с който авторът отбелязва двайстата годишнина от началото на творческата си лудост…

  Хубавото на българина е, че черпи приятелите си не само когато има рожден ден, получи диплом или му се пръкне отроче, но и когато се е посмял истински!
  Радо Младенов

  ОСМЕЙ ПЪРВО СЕБЕ СИ, И ЧАК ТОГАВА — ОСТАНАЛИЯ СВЯТ!

  Радослав Младенов (1956) е автор на една педя книги и две пиеси. Изявява се предимно в сатиричния жанр, а приносът му за смешната литература се заключава в обнародването на романите "Шаш и паника"(2018) „Готино е да си тъп” (2012), „Идиотът в мен” (2015) и пиесата „Разкош от мизерия” (2000-2007), играна на сцената на Младежкия театър „Николай Бинев”.

  Собственик на скромна витринка с прашасали награди. Присъства в телефонния указател на Съюза на българските писатели.

  Смели сме се и пак ще се смеем!

  ИДИОТЪТ и КАРЪКЪТ В МЕН

  Преглед

  Няма клиентски мнения до този момент

  Напишете вашето мнение за книгата

  Идиотът в мен + Каръкът в мен

  Идиотът в мен + Каръкът в мен

  Идиотът в мен + Каръкът в мен

  Автор: Радослав Младенов

  Брой страници: Общо 550 стр.

  Корици: меки/ със сатенен ламинат

  Размери: 14х20 см

  Внимание, промоцията важи само за 50 комплекта!

  Напишете вашето мнение за книгата

  30 други продукта в същата категория

  • 7 дневен срок за връщане
  • Подмяна през куриер
  • Плащане при доставка
  • Безплатна доставка над 50 лв.
  • 100% сигурно онлайн плащане