Категории

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

Нов По дирите на Никола Гешев Увеличи

По дирите на Никола Гешев

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


9786197280876

Автор: Андрея Илиев
Брой страници: 432
Корици: меки
Размери: 13х20 см

Виж повече детайли

Atea Books

18,00 лв. с вкл. ДДС

 • Мислех, че съм подготвен за онова, което ме чака на страниците на романа. Да, ама не...

  Преследването на митичния началник на отделение „А“ на Държавна сигурност бе дало възможност на Андрея да се развихри в най-добрия смисъл на понятието. Разбира се, в хода на повествованието бяха разгледани всички версии за съдбата на най-търсения човек в страната след 9 септември 1944 г., разполагал с широка агентурна мрежа и съответно с информация, която във всеки един момент е можела да се окаже компрометираща за новите силни на деня.

  Но това е и художествен роман за обикновения човек, озовал се не по собствена воля посред водовъртежа на страховити събития, който със зъби и нокти ще трябва да се бори, за да оцелее и да спаси както себе си, така и любимите си хора. А времената наистина са мракобесни – куцо и сакато се старае да се сдобие със заветната лентичка на ръкава на дрехата и да започне да раздава собствено правосъдие. Терор, убийства, изчезвания... никой, свързан по някакъв начин с предишната власт, не е застрахован...

  Военната подготовка на автора, любовта му към историята и криминалната литература, както и дългогодишните му документални проучвания са се отразили благодатно върху автентичността на сюжета, а крайният резултат е зашеметяващ коктейл, в който открих всичко – приключенско-шпионски игри, криминални нишки, любовна драма и, разбира се, реално съществуващи персонажи.

  И най-важното: Андрея Илиев не издава присъди, защото знае, че единствено времето има последната и най-безпристрастна дума.

   

                                                                 Димитър Цолов, goodreads

  Преглед

  Няма клиентски мнения до този момент

  Напишете вашето мнение за книгата

  По дирите на Никола Гешев

  По дирите на Никола Гешев

  Автор: Андрея Илиев
  Брой страници: 432
  Корици: меки
  Размери: 13х20 см

  Напишете вашето мнение за книгата

  30 други продукта в същата категория

  • 7 дневен срок за връщане
  • Подмяна през куриер
  • Плащане при доставка
  • Безплатна доставка над 50 лв.
  • 100% сигурно онлайн плащане