Категории

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Глобалната сексуална революция View larger

Глобалната сексуална революция

С покупката на този продукт, можете да съберете до 2 точки за лоялност. Общо за количката Ви 2 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,40 лв..


9789542972716

Автор: Габриеле Куби
Брой страници: 457
Корици: меки

More details

Омофор

  • В контекста на обществения дебат около джендър идеологията книгата на Габриеле Куби е ценен ориентир за разбиране на произхода на съвременните схващания за пола. Написана в консервативен християнски ключ, книгата се радва на широка популярност и вече е издадена на 13 езика.

    В предговора към изданието на Г. Куби един от големите християнски мислители на съвремието ни, немският католически богослов и философ Роберт Шпеман (1927 – 2018) пише:

    „Някога думата еманципация e означавала нещо като освобождаване. Еманципацията от нашата природа може да означава само освобождаване от самите нас. Идеята за политическа свобода e била родена в Древна Гърция и първоначално е означавала да се позволи на хората да живеят по обичайния за тях начин. Oнзи, който e пречeл на хората да правят това, който e искал да ги „превъзпита“, е бил тиранин. Тази книга е точно за такава тирания. Габриеле Куби смело показва как нашата свобода е застрашена от една антихуманна идеология. Тя заслужава благодарността ни, защото със своята книга ни просвещава.“.

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Глобалната сексуална революция

    Глобалната сексуална революция

    Автор: Габриеле Куби
    Брой страници: 457
    Корици: меки

    Напишете вашето мнение за книгата

    30 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане