Категории

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New В търсене на своята половинка - Мит и реалност View larger

В търсене на своята половинка - Мит и реалност

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


9786191532056

Автор: Анатолий Некрасов
Брой страници: 208
Корици: меки
Размери: 14,5х21 см

More details

Паритет

17,99 лв.

  • Човек винаги е имал пот­ребност да открие своята „сродна душа“, оня единс­твен мъж или онази единствена жена, който/която/ да притежава качества, сравними с неговите, личност, общуването с която би го изпълнило с чувство на максимален ду­шеве­н ком­форт.

    Древната легенда гласи, че някъде ни очаква нашата втора половинка – човекът, с когото бихме били идеална двойка. Хората, съзнателно или несъзнателно, винаги са търсели и търсят своята по­ловин­ка. Когато се влюбят, те смятат, че са я намерили. Пламват силни чувс­тва, чертаят се планове, може да се създаде семейство. Минава известно време обаче, лю­бовта затихва, преминава в навик, може дори да се превърне във взаимна не­навист, и тогава хората казват, че това не е тяхната по­ловин­ка.

    Как да открием и да разпознаем своята половинка, как да различим своя човек сред стотиците случайни срещи? Пред вас е уникална по своята сила и дълбочина книга, в която ще намерите анализ на много житейски ситуации – влюбеност, търсене, самота. С нейна помощ ще можете да решите своите проблеми и да направите крачки, които ще променят живота ви и ще ви срещнат с вашата половинка. Станете мъдри и живейте щастливо благодарение на съветите и уроците на Анатолий Некрасов.

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    В търсене на своята половинка - Мит и реалност

    В търсене на своята половинка - Мит и реалност

    Автор: Анатолий Некрасов
    Брой страници: 208
    Корици: меки
    Размери: 14,5х21 см

    Напишете вашето мнение за книгата

    30 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане