Категории

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Reduced price! Портрет на една дама View larger

Портрет на една дама

С покупката на този продукт, можете да съберете до 2 точки за лоялност. Общо за количката Ви 2 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,40 лв..


9786190104742

Автор: Хенри Джеймс
Брой страници: 384
Корици: твърди
Размери: 17х24 см

More details

Изток - Запад

24,30 лв.

-10%

27,00 лв.

  • Когато красивата Изабел Арчър пристига в Европа да живее с богатите си роднини, всички очакват младото момиче скоро да се задоми. Интелигентна и любознателна, Изабел е решена да се наслаждава на свободата, която голямото наследство й дава, и сама да определя съдбата си. Така отхвърля няколко примамливи предложения с идеята да се потопи в богатата културна атмосфера на Европа. Париж, Флоренция, Рим – Изабел е опиянена от разкриващите се пред нея възможности, търсейки във висините на духа и изкуството наслада и удовлетворение. Само че нито светът е толкова бляскав, нито хората са толкова добросърдечни, колкото Изабел си е представяла. Сблъсъкът с действителността ще подложи на проверка всичките й идеали и романтични въжделения.

    Драматичен разказ за предателство и съкрушени мечти, но също и за силата на характера, който се калява само в огъня на страданието.

    „Портрет на една дама“ е не само най-доброто произведение на Хенри Джеймс, но и една от най-забележителните книги на всички времена. Доказателство, че женската душа, обрисувана от перото на гений, докосва всяко следващо поколение със своята уловена човечност и неудържим порив към красотата.

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Портрет на една дама

    Портрет на една дама

    Автор: Хенри Джеймс
    Брой страници: 384
    Корици: твърди
    Размери: 17х24 см

    Напишете вашето мнение за книгата

    30 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане