Категории

Разгледани продукти

  • Преди и отново
    Преди и отново

    Автор: Барбара ДелинскиБрой страници: 416Корици: мекиРазмери: 13х20 см

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Преди и отново View larger

Преди и отново

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


9789542619154

Автор: Барбара Делински
Брой страници: 416
Корици: меки
Размери: 13х20 см

More details

Хермес

17,95 лв.

  • Макензи Купър е на волана, когато отмества погледа си от пътя само за секунда. Последвалият сблъсък преобръща живота ѝ. Тя губи съпруга си и приятелите си, губи всичко. 

    Отритната от семейството и приятелите си, тя решава да започне начисто, в нов град, с ново име и нова професия. Сега Макензи живее в малко градче в щата Върмонт под името Маги Рийд заедно с кучето си и две котки. Благодарна е за новите приятелства, които е създала, и изпитва удовлетворение от работата си като гримьорка в луксозен спа комплекс. Там тя помага на клиентките си да прикрият следите от своята умора, заболявания или наранявания. Да заличава белези е умение, което е овладяла до съвършенство. 

    Чрез работата си Макензи учи жените, които я посещават, да се грижат за кожата си и да се чувстват по-уверени в себе си, а тийнейджърите – да не се притесняват от подигравките на връстниците си. Но един ден мракът от миналото отново се надига и заплашва да разруши спокойното ѝ съществуване. 

    Привидно спокойните ѝ дни обаче скоро свършват. Синът на нейна приятелка е обвинен от федералните в хакерство, медиите окупират градчето и кошмарните спомени се завръщат. В най-неподходящия момент се появява и бившият ѝ съпруг. И събужда призраците от миналото.

    „Преди и отново“ е една история за втория шанс, за приятелството, за приемането и за силата да простиш – най-вече на себе си. 

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Преди и отново

    Преди и отново

    Автор: Барбара Делински
    Брой страници: 416
    Корици: меки
    Размери: 13х20 см

    Напишете вашето мнение за книгата

    30 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане