Категории

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Reduced price! Господари на времето View larger

Господари на времето

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


9786190104636

Автор: Ева Гарсия Саенс де Уртури
Брой страници: 464
Корици: меки
Размери: 14х21,5 см

More details

Изток - Запад

19,80 лв.

-10%

22,00 лв.

  • Витория, 2019 г.  Един уникален исторически роман – „Господари на времето“ – предизвиква небивал интерес сред читателската аудитория. Към завладяващата драма, чието действие се развива в мрачните години на Ранното средновековие, се прибавя и загадката около тайнствения автор на книгата, скрит зад псевдонима Диего Вейлас. 

    Виктория, 1192 г. Легендарният граф дон Вела се завръща в града след двегодишна опасна мисия, на която е изпратен от краля на Навара Санчо VI Мъдрия – само за да открие, че брат му Нагорно се е оженил за неговата годеница, благородната красавица Онека де Маесту.

    Полицейският инспектор Унай Лопес де Аяла, наричан още Кракен, е изправен пред серия от смущаващи убийства с невъобразим, средновековен почерк. Идентични са с престъпленията, описани в историческата драма „Господари на времето“: отравяне с Испанска муха – средновековната виагра, зазиждане на хора, по подобие на някогашното „посвещение на мрака“, затваряне в бъчва...

    Разследването ще отведе Кракен до последния господар на кулата – Нограро, обитавана в продължение на хиляда години от първородния син на знатна фамилия, а колежката му Естибалис ще открие, че не е безопасно да захващаш любовни авантюри с благородниците от този род. 

    Дали Кракен ще се справи със серията загадки, които подлагат на изпитание и най-острия ум? Ще открие ли връзка между „Господари на времето“ и собственото си минало?

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Господари на времето

    Господари на времето

    Автор: Ева Гарсия Саенс де Уртури
    Брой страници: 464
    Корици: меки
    Размери: 14х21,5 см

    Напишете вашето мнение за книгата

    30 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане