Категории

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Reduced price! Английски език Insight Advanced SB View larger

Английски език Insight Advanced SB

С покупката на този продукт, можете да съберете до 4 точки за лоялност. Общо за количката Ви 4 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,80 лв..


9780194011105

Автор: Oxford University Press
Брой страници: 144
Корици: меки
Размери: 21х30 см

More details

Oxford

42,21 лв.

-10%

46,90 лв.

  • Системата Insight ще подпомогне учениците да вникнат в механизмите на езика, като в урочните единици се обръща сериозно внимание не само на значението на думите, но и върху граматическите правила, които моделират словообразуването, като така подпомагат учениците да разбират наученото и да използват езика със самочувствие. Учениците биват подкрепяни в създаването на добри навици за учене чрез ръководства стъпка по стъпка и специални рубрики за това.

    Темите, провокиращи мислене, и богатите на информация текстове предразполагат учениците да споделят мнение, да изучават света, в който живеят, и мотивират класа за дискусия в час и онлайн. Последователният и систематичен речников материал, 10-те страници речник в края на учебника и допълнителният онлайн речник позволяват изучаването на новите думи в дълбочина.

    Допълнителните уроци, свързани с литературата в учебната тетрадка, обогатяват уроците с извадки от класически английски произведения. Гъвкавите възможности на учебната тетрадка могат да се настроят за нуждите на учениците. Имате избор измежду три варианта - хартиено копие, хартиено копие с код за онлайн практикум или изцяло онлайн вариант.

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Английски език Insight Advanced SB

    Английски език Insight Advanced SB

    Автор: Oxford University Press
    Брой страници: 144
    Корици: меки
    Размери: 21х30 см

    Напишете вашето мнение за книгата

    30 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане