Категории

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Reduced price! Във форма със Слай View larger

Във форма със Слай

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


9789543761791

Автор: Силвестър Сталоун, Дейвид Хокман
Брой страници: 216
Корици: меки

More details

Жануа

19,80 лв.

-10%

22,00 лв.

  • През цялата си кариера Силвестър Сталоун винаги е обръщал внимание на тялото си и докато е експериментирал с интензивни методи за тренировка за различните филми, се е научил - често по трудния начин - какво работи и какво определено не върши работа.


    Неговата цел е с тази книга да помогне на читателите да променят вредните си фитнес навици, да се справят с безразсъдното хранене и да могат да оценят какво представляват дори когато не се чувстват като екшън герои.

    Част 1 е история на физиката на Силвестър Сталоун. В нея звездата Роки споделя истории за това как е тормозен като дете и как е намирал утеха и сила във фитнеса, по-късно - за драстичните диети, на които се е подлагал, за смазващите тренировъчни режими и сполучливите или несполучливите такива, по които се е вманиачавал.

    Част 2: "Тренировките на Слай" е частта от книгата, която разглежда подробно и обяснява четири програми за упражнения: Класическа, За напреднали, За жени и Хардкор. Тренировките изискват само три часа седмично (точно колкото Слай отделя обикновено).

    Хранителният режим в книгата - Част 3: е наръчникът за хранене на Слай - уникален план за един цял живот на добро хранене.

    Част 4 съдържа уроци по вдъхновение - дава възможност на Слай да вдъхнови и насърчи читателите да направят "Във форма със Слай" част от една дългосрочна картина на здраве, фитнес и добър живот. Тя съдържа съвети за всичко - от спазване на поставените цели и техники за релаксация до уроци, научени от тв сериите "Претендентът".

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Във форма със Слай

    Във форма със Слай

    Автор: Силвестър Сталоун, Дейвид Хокман
    Брой страници: 216
    Корици: меки

    Напишете вашето мнение за книгата

    30 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане