Категории

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Reduced price! Скреч карта - Разкрий България View larger

Скреч карта - Разкрий България

С покупката на този продукт, можете да съберете до 2 точки за лоялност. Общо за количката Ви 2 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,40 лв..


3805583503729

Брой страници: 1
Корици: меки
Размери: 68х48 см

More details

Шантаво ООД

25,11 лв.

-10%

27,90 лв.

  • Уникална скреч карта на България, със 100 изрисувани обекта. Опакована в стилен картонен тубус, тази карта е чудесен подарък за всеки запален пътешественик и любител на българското национално богатство. Освен, че на нея се виждат границите на България, териториите и наименованията на всички общини, навсякъде по картата са отбелязани 100 уникални исторически и природни обекти, музей или църкви. Тук идва най-важната част. Когато се посетят някои от посочените обекти и се изтрие скреч покритието, под него се показва графично изобразен самият обект. Колкото повече обекти биват посетени, толкова по-красива става самата карта. При нейното цялостно изтриване ще имате на стената си красива картина с места от цяла България. Картата е неизменен помощник при всяко следващо пътуване. Обектите, които заслужават да бъдат изрисувани са много повече от 100, но няма как да бъдат събрани на толкова малко място. Затова картата е разделена на общини, които също заслужават да бъдат посетени.


    В легенда срещу всяко число са написани имената на самите обекти, които са разделени на музеи; църкви; върхове на планини; пещери и водопади; архитектурно-исторически резервати или природни паркове.                  

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Скреч карта - Разкрий България

    Скреч карта - Разкрий България

    Брой страници: 1
    Корици: меки
    Размери: 68х48 см

    Напишете вашето мнение за книгата

    30 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане