Категории

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Reduced price! Да открием Гоби View larger

Да открием Гоби

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


9786197300598

Автор: Дион Ленард
Брой страници: 280
Корици: меки
Размери: 14,5х21 см

More details

Вакон

18,00 лв.

-10%

20,00 лв.

  • „Да открием Гоби“ описва удивителната среща на Дион Ленард, опитен ултрамаратонец, с едно бездомно кученце по време на 250-километровото състезание през пустинята Гоби в Китай. Макар и дребничко, симпатичното животинче – по-късно наречено Гоби – има огромно сърце. Гоби тича редом до Дион през огромни пясъчни дюни, планините Тиен Шан, запустели села и по черните пясъци на пустинята Гоби, като не изостава в продължение на близо сто и трийсет километра.

    Невероятната решителност и сърцатост на Гоби трогват дълбоко Дион. Той я пуска да спи в палатката му, дава и храна и вода от собствените си ограничени запаси и дори я носи на ръце, въпреки че това може да доведе до неговото изоставане и дори по-лошо – до неуспешен завършек на състезанието.

    Докато преди Дион е участвал в състезания, воден от стремежа за победа и признание, сега целта му става да съхрани приятелството си с Гоби и след пресичането на финиша. Кученцето обаче изчезва в голям китайски град. С помощта на непознати доброволци и с подкрепата на хора от от всички краища на земното кълбо Дион се отправя на мисия да открие Гоби – едно забележително животинче, доказало на него и на света, че чудеса се случват.

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Да открием Гоби

    Да открием Гоби

    Автор: Дион Ленард
    Брой страници: 280
    Корици: меки
    Размери: 14,5х21 см

    Напишете вашето мнение за книгата

    30 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане