Категории

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Ключът за личната ни връзка с Бога View larger

Ключът за личната ни връзка с Бога

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


9789546264992

Автор: Тина Електра
Брой страници: 168
Корици: меки
Размери: 14х21 см

More details

Аратрон

10,00 лв.

  • Тя носи информацията за предназначението на конкретното човешко проявление – какви са нуждите на душата, сърцето, ума, духа и физическото тяло и как човек може да удовлетвори пълноценно потребностите си за живителна сила, мъдрост и любов, порив и импулс за живот.
    Тази книга на Тина Електра представлява Светлинен протокол за енергийно извисяване и работа с Живата Светлина. Тя разкрива същността и процесите за активиране на Ключа за връзка с Бог.
    Този Ключ е личен, индивидуален и уникален – валиден само за човека, който го задейства. Той предоставя енергиен код за влизане в синхронностите на Вселената и за общуване с Висшите Божествени нива на съзнание. Чрез него представителите на Светещата раса, пребиваващи на Майката Земя, се свързват с промисъла на Божественото начало за всеки един поотделно и за Цялото. Този личен енергиен Ключ пречиства и издига съзнанието, настройва го и го въвежда в Божествено съзвучие за всеки ден. Развива и изгражда Божествената сила на мисълта, чрез която се извайват фините тела на Космичния човек, и дава възможност да се активира и прояви светлинността на човешката енергетика и душа.

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Ключът за личната ни връзка с Бога

    Ключът за личната ни връзка с Бога

    Автор: Тина Електра
    Брой страници: 168
    Корици: меки
    Размери: 14х21 см

    Напишете вашето мнение за книгата

    30 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане