Категории

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Антон и други произшествия View larger

Антон и други произшествия

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


9786192350420

Автор: Гюдрюн Скретинг
Брой страници: 256
Корици: меки
Размери: 13х20 см

More details

Изида

10,00 лв.

  • 12-годишният Антон Албертсен ненадейно научава, че е резултат от случаен инцидент или „драскотина на гумата“, както се изразява татко му. Момчето решава, че по един или друг начин трябва да оправдае съществуването си на земята, като извърши нещо значимо и смислено. С помощта на своята най-добра приятелка Ине той се нагърбва с мисията да помогне на своя баща да си намери нова жена. 

    Тази иначе нелека задача превръща дебютния роман на Гюдрюн Скретинг в задушевен разказ за приятелството, влюбването и заплетените ситуации в живота. Неловките недоразумения в комбинация с майсторски разгърната ситуационна комедия правят книгата увлекателна и емоционално въздействаща. Същевременно обаче историята вълнува и в етичен аспект, без да поучава и размахва пръст. Антон и хората около него ни показват, че всеки има своя роля и заслужава да бъде обичан, независимо дали е готин, или зубрач, с големи уши, заможни или патетично хармонични родители. И макар животът да е сложен, особено когато си дете, дори и най-голямата катастрофа може да доведе до нещо положително.

    През 2016 г. печели Наградата за дебют в областта на литературата за деца и юноши на норвежкото Министерство на културата.

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Антон и други произшествия

    Антон и други произшествия

    Автор: Гюдрюн Скретинг
    Брой страници: 256
    Корици: меки
    Размери: 13х20 см

    Напишете вашето мнение за книгата

    30 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане