Категории

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Reduced price! Оръдия през август - твърда корица View larger

Оръдия през август - твърда корица

С покупката на този продукт, можете да съберете до 3 точки за лоялност. Общо за количката Ви 3 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,60 лв..


9786190104391

Автор: Барбара Тъкман
Брой страници: 480
Корици: твърди
Размери: 17х24 см

More details

Изток - Запад

31,50 лв.

-10%

35,00 лв.

  • В това знаково, наградено с „Пулицър“ изследване, историкът Барбара Тъкман пресъздава първия месец на Първата световна война: трийсет дни през лятото на 1914, които определят хода на конфликта, на историята и в крайна сметка – на облика на настоящия свят. Започва с погребението на английския крал Едуард VII – най-голямото събиране на кралски особи и висши държавници някога, и проследява ескалирането на напрежението и неизбежния сблъсък, довел до избухването на Първата световна война. 
    През кървавия месец август идва краят на илюзиите и началото на невиждана до този момент касапница. С невероятно майсторство, с богатство от детайли и истинска съпричастност Барбара Тъкман ни прави свидетели на този конфликт, причинил смъртта на милиони. Тя не само предлага проницателен политически анализ за причините, довели до избухването на Първата световна война, но и описва събитията с драматизъм, който ни кара да ги съпреживяваме заедно с участниците в тях. Този проникновен, но много човешки поглед към един от ключовите моменти в човешката история кара милиони читатели по цял свят да се връщат към книгата отново и отново, вече десетилетия наред.

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Оръдия през август - твърда корица

    Оръдия през август - твърда корица

    Автор: Барбара Тъкман
    Брой страници: 480
    Корици: твърди
    Размери: 17х24 см

    Напишете вашето мнение за книгата

    30 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане