Категории

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Избраницата - книга 15 View larger

Избраницата - книга 15

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


9786191573110

Автор: Дж. Р. Уорд
Брой страници: 456
Корици: меки
Размери: 14,5х21 см

More details

Ибис

17,90 лв.

  • Потопете се в тъмния свят на буреносни страсти и спиращо дъха действие, където шестима необикновени воини са призвани да защитят расата на вампирите от тяхното пълно унищожение.
    В сенките на нощта в Колдуел, Ню Йорк, бушува ожесточена и смъртоносна война. Последните вампири са безмилостно преследвани и избивани от Обществото на лесърите – организация на лишени от души ловци, които не се спират пред нищо, за да унищожат враговете си. Шестима изключителни воини, най-добрите бойци на вампирите, обединени в Братството на черния кинжал, имат за задача да спасят расата си от гибел.
    Кор е обвинен в измяна срещу краля и го заплашва смъртна присъда. След живот, белязан от жестокости и зли дела, той приема своята воинска съдба, но единственото, за което съжалява, е загубата на жената, която никога не е била негова – Избраницата Лейла. 
    Лейла единствена знае истината за произхода на Кор. Разкъсвана между предаността си към краля и любовта, тя трябва да събере смелост да се изправи срещу своето семейство заради единствения мъж, когото някога ще обича. 
    И докато самоличността на новото божество, заело мястото на Скрайб Върджин, се разкрива, нищо не е сигурно или безопасно в света на Братството на черния кинжал, нито дори истинската любов… или съдбите, които отдавна са били предначертани.

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Избраницата - книга 15

    Избраницата - книга 15

    Автор: Дж. Р. Уорд
    Брой страници: 456
    Корици: меки
    Размери: 14,5х21 см

    Напишете вашето мнение за книгата

    30 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане