Категории

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Reduced price! Часовници от кости View larger

Часовници от кости

С покупката на този продукт, можете да съберете до 2 точки за лоялност. Общо за количката Ви 2 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,40 лв..


9786192430146

Автор: Дейвид Мичъл
Брой страници: 680
Корици: меки
Размери: 13х20 см

More details

Прозорец

26,10 лв.

-10%

29,00 лв.

  • Сюрреалистичното пътешествие започва от покрайнините на Лондон от 80-те години на миналия век и стига до завръщащия се – поради липсата на петрол – към Средновековието свят в недалечно бъдеще, с малки отклонения до отдавна разрушен и едновременно с това все още съществуващ манастир в Швейцарските Алпи, днешна Колумбия, каторжническа Австралия, Манхатън и Русия отпреди революцията.
    Наред с героите от плът и кръв – избягала от дома си петнайсетгодишна тийнейджърка; стипендиант в Кеймбридж, предвкусващ насладите на очакващото го охолство; раздвоен между бащинството и дълга си журналист; тъгуващ по отминалата слава застаряващ писател – се появяват, с намигване, и старите познайници от вселената на Мичъл, атемпоралните, за някои от които хората са само „часовници от кости", отмерващи времето до смъртта.

    Смело надхвърлящ жанровите ограничения, този майсторски написан роман наистина, както твърди „Вашингтон пост", показва бъдещето на литературата.

    „Невероятно завладяващо... изключително забавно... първокласно съчетание на битов реализъм, готически фантасмагории и апокалиптични видения."
    „Вашингтон пост"

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Часовници от кости

    Часовници от кости

    Автор: Дейвид Мичъл
    Брой страници: 680
    Корици: меки
    Размери: 13х20 см

    Напишете вашето мнение за книгата

    30 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане