Категории

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Отговорност за чужд данъчен дълг View larger

Отговорност за чужд данъчен дълг

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


9786191981038

Автор: Красимир Мутафов
Брой страници: 222
Корици: меки
Размери: 14х21 см

More details

Нова звезда

18,00 лв.

  • Отделни аспекти свързани с този вид специфична юридическа отговорност са били обект на научни разработки, но в своята цялост те не са достатъчно изследвани и в немалка степен оставаха извън полезрението на правната наука.
       Материята свързана с отговорността за чужд данъчен дълг намира приложно поле единствено в областта на данъчното право, което е предпоставено от неговия предмет и метод на правно регулиране, както и от целите, които законодателят преследва с нея.
       Целта, която си е поставил автора е да се дадат систематични познания за тази важна част от данъчното право, която е от съществено значение за неговото цялостно развитие и намира широко практическо приложение.
       В труда е ползвана съдебна практика на ВАС и на Съда на ЕС по преюдициални запитвания по данъчни дела. Направени са и някои предложения de lege ferenda с цел прецезиране на действащата към момента нормативна уредба относима към темата на изследването.
     Книгата е съобразена с нормативната уредба към 01.04.2019 г. и е предназначена за научни работници, студенти по право, практикуващи юристи и всички проявяващи интерес към данъчното право.

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Отговорност за чужд данъчен дълг

    Отговорност за чужд данъчен дълг

    Автор: Красимир Мутафов
    Брой страници: 222
    Корици: меки
    Размери: 14х21 см

    Напишете вашето мнение за книгата

    30 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане