Категории

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Reduced price! Джей Зи - Empire State of Mind - твърди корици View larger

Джей Зи - Empire State of Mind - твърди корици

С покупката на този продукт, можете да съберете до 2 точки за лоялност. Общо за количката Ви 2 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,40 лв..


9786197419139

Автор: Зак О'Мали Грийнбърг
Брой страници: 212
Корици: твърди
Размери: 15х23 см

More details

Hybrid books

20,70 лв.

-10%

23,00 лв.

  • Личната история на Джей Зи, несъмнено заслужаващ титлите най-популярен рапър, продуцент и предприемач, оживява за пръв път на български език върху хартия благодарение на Empire State Of Mind на Зак О‘Мали Грийнбърг. Популярният американски автор и старши журналист във „Форбс“ се заравя дълбоко във финансовата империя на Джей Зи, за да разкрие най-съкровените тайни от свръхуспешните бизнес начинания на рапъра. Кариерата на журналиста във финансовото списание го кара да напише първата си книга през 2011 г., посветена на бруклинското светило в музиката, продуцентството, модната индустрия и скъпоструващите френски вина.

    Книгата взаимства заглавието си от едноименната песен на Джей Зи и Алиша Кийс, успяла да измести класическата New York, New York на Франк Синатра като неофициален химн на Голямата ябълка! Интригуващите истории отвеждат читателя от старта на рапъра като дилър на наркотици по мрачните улици на Бруклин през началото на музикалната му кариера, създаването на собствената му модна линия и продуцентска къща, разказват за брака му с друга култова фигура в музикалния бизнес – Бионсе, и стигат до издигането му на върха на бизнес пиедестала в родния му град. 

    Empire State of Mind бяга от стандартните клишета и не задълбава в излишни биографични подробности, нещо повече – историята разказва и мотивира читателите, като успоредно с това разбужда и нюх към предприемачеството.

    Джей Зи, роден през 1969 г. в Ню Йорк под името Шон Кори Картър, е признат от редица медии и музикални критици за един от най-великите рапъри и културни икони на всички времена в световен мащаб. Освен че гради завидна музикална кариера, Джей Зи работи активно в областите на продуцентството, спорта, производството на вина, часовници и дори автомобили.

    Джей Зи е и филантроп, през 2003 г. основава благотворителната фондация „Шон Картър“ заедно с майка си. Музиката му може да бъде слушана по всяка телевизия, радиостанция или онлайн платформа.

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Джей Зи - Empire State of Mind - твърди корици

    Джей Зи - Empire State of Mind - твърди корици

    Автор: Зак О'Мали Грийнбърг
    Брой страници: 212
    Корици: твърди
    Размери: 15х23 см

    Напишете вашето мнение за книгата

    30 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане