Категории

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Досието Скрипал View larger

Досието Скрипал

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


9789545154836

Автор: Марк Ърбън
Брой страници: 208
Корици: меки
Размери: 16,5х23 см

More details

Милениум

18,00 лв.

  • Кой е Сергей Скрипал? Кой желае смъртта му? Наказание за изменника на родината или разчистване на стари сметки е покушението срещу него? Наистина ли асът в новата шпионска война между Русия и Запада е бил двоен агент?

    В течение на няколко месеца преди инцидента в Солсбъри журналистът от Би Би Си Марк Ърбан единствен провежда серия от интервюта с полковника от руското военно разузнаване Сергей Скрипал, топшпионина на Великобритания. В тази книга е представена не просто неуспешната акция по отравянето, но е проследена цялата история на нашумелия агент още от детството му в Калининград, през службата в десантните части и първите му мисии в чужбина, чак до вербуването му от МИ6, разкриването му и последвалата размяна срещу заловени в САЩ руски шпиони. Основна част в уникалното изследване на британския журналист заема и разразилата се след покушението информационна война, в която замесените страни не се свенят да изкривяват фактите и да манипулират общественото мнение.

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Досието Скрипал

    Досието Скрипал

    Автор: Марк Ърбън
    Брой страници: 208
    Корици: меки
    Размери: 16,5х23 см

    Напишете вашето мнение за книгата

    30 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане