Категории

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Лабиринтът на порастването View larger

Лабиринтът на порастването

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


9786190104032

Автор: Лиса Дамур
Брой страници: 304
Корици: меки
Размери: 14х21,5 см

More details

Изток - Запад

17,00 лв.

  • За много родители тийнейджърският период на децата им се превръща във влакче на ужасите. Като че някой внезапно е подменил детето им с някакво абсолютно непознато, непредсказуемо и често неприятно същество, с което не могат да намерят общ език. Често отношенията ескалират до такава степен, че в отчаяние се питаме: Къде сбъркахме?

    Оказва се, че просто не сме наясно какво точно се случва през този бурен период на съзряването на децата ни. Не знаем кое е нормално и кое е повод за тревога. Нуждаем се от ново разбиране и нов начин за общуване с нашите тийнейджърки, ако не искаме да загубим връзката помежду си.

    В този пътеводител за родители и дъщери д-р Дамур черпи от десетилетния си опит като психотерапевт, за да разкрие седемте прехода на развитието на момичетата към зрелостта. Това включва раздялата с детството, бунта срещу родителския авторитет, обуздаването на емоциите, навлизането в света на романтиката, грижите за себе си... Като описва реалистични сценарии и предоставя съвети за конструктивно общуване, книгата дава отговори на множество родителски въпроси. Когато родителите познават мотивацията на дъщеря си, те могат да израстват заедно с нея и да се наслаждават на предизвикателството да отгледат здрава и щастлива млада жена.

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Лабиринтът на порастването

    Лабиринтът на порастването

    Автор: Лиса Дамур
    Брой страници: 304
    Корици: меки
    Размери: 14х21,5 см

    Напишете вашето мнение за книгата

    30 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане