Категории

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Reduced price! Белязаната жена View larger

Белязаната жена

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


9789543574001

Автор: Юси Адлер-Улсен
Брой страници: 552
Корици: меки
Размери: 13х20 см

More details

ЕМАС

19,80 лв.

-10%

22,00 лв.

  • Комисар Карл Мьорк, ръководителят на копенхагенския Отдел „Q“ за студени досиета, се изправя пред най-тежкото си предизвикателство досега - тъмното, проблемно минало на член на неговия екип се преплита със зловещо неразкрито убийство.

    В парк в Копенхаген е открито тялото на възрастна жена. Обстоятелствата около деянието имат поразителна прилика с друг неразрешен случай отпреди повече от десетилетие, но връзката между двете жертви обърква полицията. Междувременно в града някой е вдигнал мерника на група млади жени. Нападенията изглеждат случайни и все пак дали тези брутални прояви на насилие не са свързани? Върху плещите на комисар Карл Морк се пада товарът да разнищи мистерията.

    Карл и неговият екип са под натиск да постигнат резултати - да не покрият очакванията на началниците би довело до края на Специален отдел „Q“. Разрешаването на случая обаче не е единствената им грижа. Миналото на Розе я е застигнало и я е довело до състояние на психическа развалина - минало, в чиито сенки се таи ужасно престъпление. От Карл, Асад и Гордън зависи да разобличат насилствената истина в сърцето на детството на Розе, преди да е станало твърде късно.

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Белязаната жена

    Белязаната жена

    Автор: Юси Адлер-Улсен
    Брой страници: 552
    Корици: меки
    Размери: 13х20 см

    Напишете вашето мнение за книгата

    30 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане