Категории

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Едноетажна Америка View larger

Едноетажна Америка

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


9786197300406

Автор: Иля Илф и Евгений Петров
Година на издаване: 2018
Брой страници: 424
Корици: меки

More details

Вакон

18,00 лв.

  • Придружавани от семейната двойка Адамс, Илф и Петров прекосяват Америка от Атлантика до Тихия океан и обратно в своя новозакупен сив форд. 
    По време на това вълнуващо приключение те успяват да посетят 25 щата, спират в стотици градове, срещат хора от всички прослойки – от работници в заводите до предприемачи и интелектуалци, сред които самите Хенри Форд и Хемингуей. И въпреки че се качват на емблематичната „Емпайър Стейт билдинг“, техният поглед е отправен към „едноетажната“ Америка.
    С проницателност и добронамерена ирония те представят живота на обикновения американец, а не чудесата на техниката и строителството. В книгата те не съдят, а достоверно обрисуват онова, което виждат, не слагат етикет, а се опитват да разберат тази огромна страна в контраста й между Южните щати и Западното крайбрежие. 
    С типичното си остроумие авторите предлагат любопитен поглед към икономиката, държавното устройство, бита, религията и изкуството. Многократно цензурирана в Русия, днес „Едноетажна Америка“ носи в себе си прелестта на изящната ирония, така характерна за господата Илф и Петров, и отправя предизвикателство към въображението на съвременния читател.

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Едноетажна Америка

    Едноетажна Америка

    Автор: Иля Илф и Евгений Петров
    Година на издаване: 2018
    Брой страници: 424
    Корици: меки

    Напишете вашето мнение за книгата

    30 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане