Категории

Разгледани продукти

  • Кръстителят
    Кръстителят

    Автор: Миро ГавранГодина на издаване: 2018Брой страници: 390Корици: меки

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Кръстителят View larger

Кръстителят

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


9789545531590

Автор: Миро Гавран
Година на издаване: 2018
Брой страници: 390
Корици: меки

More details

Парадокс

18,00 лв.

  • Такава е съдбата на Елисей, Саломе и Вилеам, през чиито очи Миро Гавран майсторски пресъздава реалността на Иудея, Галилея и Древен Рим през първи век от новата ера. Пътят и на тримата е белязан от страдание и печал, които се превръщат в техни постоянни спътници. Съдбите им обаче временно се преплитат, когато всеки от тях попада под покровителството на Йоан Кръстител, питайки се „знае ли лек за моето страдание“, без да осъзнава, че след такава предопределена среща нищо вече няма да е същото.
    Познатите от Светото писание лица в романа излизат от каноничната си характеристика и заживяват живот богат на емоции, страсти, мечти, който изненадва, интригува и провокира с неочакваните си обрати. 
    Тази книга предлага различни стандартни и предизвикателни решения на някои от въпросите, които ни вълнуват относно същността на Бог и смисъла на човешкото битие. Творбите на хърватския писател и драматург Миро Гавран са преведени на 35 езика и стигат до всички краища на света. Зад гърба си авторът има над 30 пиеси с премиери както в Европа, така и отвъд океана. Неведнъж е бил удостояван с престижни литературни награди на международно ниво заради европейските ценности, с които са пропити текстовете му и за чието съхранение той допринася.

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Кръстителят

    Кръстителят

    Автор: Миро Гавран
    Година на издаване: 2018
    Брой страници: 390
    Корици: меки

    Напишете вашето мнение за книгата

    30 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане