Категории

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Бойни изкуства - книга 2 - Архивите говорят View larger

Бойни изкуства - книга 2 - Архивите говорят

С покупката на този продукт, можете да съберете до 2 точки за лоялност. Общо за количката Ви 2 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,40 лв..


9786190102274

Автор: Добромир Друмев
Година на издаване: 2018
Брой страници: 480
Корици: меки
Размери: 16,5х23,5 см

More details

Изток - Запад

25,00 лв.

  • Въпреки забързаното ни ежедневие, борбата за насъщния и различните ни политически пристрастия всеки българин чувства със сърцето си или осъзнава с главата си, че като народ се топим - и то бързо. От години ме мъчи въпросът възможно ли е да спрем и обърнем тази тенденция. Четох, мислих и говорих с много хора. Постепенно осъзнах, че един от начините да се променят нещата в България е да се намерят и обучат качествени хора с надеждата те след години да се обединят и да се превърнат в критичната маса, която ще преобърне нещата. Бойните изкуства изграждат такива хора с характер, философско и стратегическо мислене. Казано накратко, книгата ми е за младите.

    Често ме питат кой е Стефан Хинков. Учителят Хинков беше индивидуалност, неуловим. За всеки, който е контактувал с него, беше различен. За едни беше шахматист, за други - майстор по бойни изкуства, познавач на източната философия, на йога и тантра, на древната българска история, експерт в семиотиката и идзинистиката - науката за древната китайска "Книга на промените" ("И-дзин").

    За мен той беше моят Учител. Минал съм през десетки източни и западни сенсеи, през много професори и треньори, но това е човекът, който успя да ме "спре", да "изпразни чашата ми" от предишните знания, да я напълни със своя опит и мъдрост, а после постепенно да ме подтикне да изследвам самостоятелно космоса на И-дзин.

    Най-важното нещо, което трябва да знаем за този мислител, превърнат насила в отшелник, който казваше: "Моят път не е за всеки. Не ме разбират и чудо би било да ме разберат", е, че бе една много, много стара българска душа! Беше голям родолюбец, какъвто направи и мен."

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Бойни изкуства - книга 2 - Архивите говорят

    Бойни изкуства - книга 2 - Архивите говорят

    Автор: Добромир Друмев
    Година на издаване: 2018
    Брой страници: 480
    Корици: меки
    Размери: 16,5х23,5 см

    Напишете вашето мнение за книгата

    30 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане