Категории

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Обсебен или посредствен View larger

Обсебен или посредствен

С покупката на този продукт, можете да съберете до 2 точки за лоялност. Общо за количката Ви 2 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,40 лв..


9786199036068

Автор: Грант Кардон
Година на издаване: 2018
Брой страници: 228
Корици: твърди

More details

СИЕЛА

24,90 лв.

  • Реалността е, че колкото и да се опитвах да убия или контролирам манията си за успех, това е единственото нещо, заради което днес съм човекът, който съм. Моята обсебеност ме преведе от разорението във всяко едно отношение, когато бях на 25 години, до това да притежавам пет частни компании с продажби от 100 млн. долара годишно, да ме наричат един от топ 10-те най-влиятелни изпълнителни директори в света и бестселър автор на „Ню Йорк Таймс" с пет книги, международно признат лектор, внимателен съпруг, отдаден баща на две момичета и човек с принос към обществото. 
    Не се хваля, просто искам да стане напълно ясно, че това, което съм постигнал в живота, не е заради някакво специално изобретение, късмет, изгодна сделка или невероятна интелигентност. 

    Достигнал съм днес до тук само защото използвах своята обсебеност от успеха. Въпреки това, преди да си позволя напълно да се отдам на своята обсебеност и да я впрегна да ми носи ползи, отричането й почти ме уби. Научих по трудния начин, че отричането на вманиачеността или посвещаването на грешните неща може да има доста разрушителни последствия. Ще споделя историята си как открих своята обсебеност и как това само по себе си ми донесе този страхотен живот.
    Ще споделя с вас инструментите, които открих по пътя, за да впрегна манията да работи за мен. Позволявам ви и вие да бъдете напълно и непримиримо обсебени, независимо от позицията, произхода, семейството ви или колко налудничава е голямата ви мечта.

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Обсебен или посредствен

    Обсебен или посредствен

    Автор: Грант Кардон
    Година на издаване: 2018
    Брой страници: 228
    Корици: твърди

    Напишете вашето мнение за книгата

    30 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане