Категории

Разгледани продукти

  • Алис Андершен
    Алис Андершен

    Автор: Турюн ЛианГодина на издаване: 2018Брой страници: 128Корици: меки

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Алис Андершен View larger

Алис Андершен

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв..


9786192350079

Автор: Турюн Лиан
Година на издаване: 2018
Брой страници: 128
Корици: меки

More details

10,00 лв.

  • Алис скоро ще стане на девет. Стеснителна и затворена е. Ежедневно се страхува да не попадне на случаен инцидент по пътя за училище или в самото училище.
    Различна е и от останалите вкъщи, които са шумни и на глас изразяват чувствата си. Неведнъж се е чудела дали наистина с по-големия ѝ брат Мартин са роднини. Толкова пъти е чувала за бебета, които са били разменени в болницата, че ѝ се струва възможно това да е обичайна практика. Надява се скоро някой да дойде и да каже, че Мартин всъщност си е техен и си го искат обратно. По същия начин е и с по-малката ѝ сестра Миа.

    Но пък щом всички останали си приличат, дали подменената като бебе не е била самата Алис и някой ден може да дойде някой и да си я поиска обратно? А това означава, че ще трябва да опознава всички наново – нови родители, братя и сестри, нов учител и съученици.
    Притеснителността и страховете на Алис я вкарват в заплашителна, но отстрани забавна ситуация.

    Една лятна ваканция, преди пак да настъпи зима, вечеря преди десерта, който може да бъде например ябълков сладкиш с ванилов сос или шоколадов пудинг, детството, преди да пораснеш и да решаваш сам, един следобед сред мрака в гаража, преди да станете най-добри приятели с едно кученце, от което си се боял, и всичките ти познати, та дори и повече от тях, те удостояват с аплодисменти, така че им се усмихваш съвсем искрено и от само себе си.

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Алис Андершен

    Алис Андершен

    Автор: Турюн Лиан
    Година на издаване: 2018
    Брой страници: 128
    Корици: меки

    Напишете вашето мнение за книгата

    30 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане