Категории

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New България - 200 уловени мига View larger

България - 200 уловени мига

С покупката на този продукт, можете да съберете до 5 точки за лоялност. Общо за количката Ви 5 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 1,00 лв..


9789549252941

Автор:  Пенчо Чуков
Година на издаване: 2018
Брой страници: 224
Корици: твърди

More details

55,00 лв.

  • Има места, които ви привличат необяснимо. Зървате ги и ви се иска да ги обходите, да ги опознаете, да стигнете до сърцето им, да разберете кое ги прави толкова живи и магични. 
    Има истории, които отекват за дълго във вас и не можете да ги забравите. Извикват картини пред очите ви. Оглеждате ги, изучавате ги, искате да влезеш в тях, да станете част от приказката, от легендата. 
    България е пълна с такива места – теглят ви към себе си, и с такива истории – чувате ги и искате да ги направите свои, а после да ги споделите с близките до сърцето ви хора. Високите планински върхове са обвити в облаци и в легенди. 
    Реките ромолят весели приказки или боботят страшни случки от минали времена. 
    Горите крият предания за самодиви и за храбри мъже със свободлюбиви сърца. 
    Морските вълни примамват с разкази за смели пътешественици, находчиви рибари и влюбени жени, които стоят на брега и с трепет се взират към хоризонта. Всеки цвят по поляните прошепва на вятъра по една тайна и той я понася, за да погали с нея слуха на този, който има сетива за чудесата на живота.

    В книгата „200 уловени мига“ се постарахме да съберем някои от най-интересните, тези, които не бихме искали да пропуснете. Приемете я като пътеводител към сърцето на България. Тя ще ви подскаже какви съкровища се крият по тези земи. Ще насочи погледа ви, ще изостри любопитството ви. Сигурни сме, че докато пътешествате по страниците ѝ, ще ви се прииска да вземете малко багаж и да се отправите на истинско пътуване из нашата чудна страна. Последвайте желанието си. Ще откриете още приказни гледки, ще чуете безброй невероятни истории, ще се върнете замаяни от багри, аромати и вълнения; обогатени от срещите с великолепна природа и усмихнати, гостоприемни хора.

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    България - 200 уловени мига

    България - 200 уловени мига

    Автор:  Пенчо Чуков
    Година на издаване: 2018
    Брой страници: 224
    Корици: твърди

    Напишете вашето мнение за книгата

    30 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане