Категории

Разгледани продукти

Великани. Тайните истории на професор Ари Бърк

Производители

New Нивганощ - Книга 2 - Божигроб View larger

Нивганощ - Книга 2 - Божигроб

С покупката на този продукт, можете да съберете до 2 точки за лоялност. Общо за количката Ви 2 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,40 лв..


9789542721505

Автор: Джей Кристоф
Година на издаване: 2018
Брой страници: 656
Корици: твърди

More details

Егмонт България

29,90 лв.

  • Мия Корвере е намерила своето място като острие на Девата на Благословеното убийство, но мнозина в Червената църква смятат, че тя далеч не го заслужава. Упражнявайки кървавия си занаят в едно от най-затънтените кътчета на Републиката, тя така и не се доближава до крайната си цел - смъртта на консул Скайва и кардинал Дуомо. А след фатален сблъсък със стар враг Мия започва да подозира мотивите на Червената църква...

    Когато е обявено, че Скайва и Дуомо ще имат рядка публична изява по случай закриването на игрите в Божигроб, Мия се опълчва срещу Църквата и продава себе си като гладиатор в замяна на възможността да ги елиминира. На арената Мия открива нови съюзници, по-добри противници и още повече въпроси за необичайното си влечение към сенките. Но докато все повече заговори биват разкрити, а броят на жертвите продължава да нараства, Мия е принудена да направи избор между лоялността и отмъщението и да разкрие тайна, която би могла да промени целия ѝ свят.

    Една безмилостна млада убийца продължава своето пътешествие към отмъщението в ново епично фентъзи от автора на бестселъри на "The New York Times" 

    Джей Кристоф!

    Преглед

    Няма клиентски мнения до този момент

    Напишете вашето мнение за книгата

    Нивганощ - Книга 2 - Божигроб

    Нивганощ - Книга 2 - Божигроб

    Автор: Джей Кристоф
    Година на издаване: 2018
    Брой страници: 656
    Корици: твърди

    Напишете вашето мнение за книгата

    30 други продукта в същата категория

    • 7 дневен срок за връщане
    • Подмяна през куриер
    • Плащане при доставка
    • Безплатна доставка над 50 лв.
    • 100% сигурно онлайн плащане